Hamarosan a mozikban a Közel a horizonthoz!

Hamarosan a mozikban a Jessica Koch regénye alapján készült mozifilm, a Közel a Horizonthoz! A február 13-án debütáló film maga az írónő múltjáról szól, aki 17 évesen megismerkedett egy igazán sármos fiúval, akivel hamarosan szerelembe is estek. Azonban Danny több titkot is rejteget, egy szörnyű betegségben szenved mindamellett, hogy kiskorában bántalmazás áldozata lett. Ezeket azonban nem igazán meri elmondani Jessicának.

Ez a gyönyörű, romantikus történet tele van fájdalommal, szerelemmel és megannyi érzelemmel, amit mindenkinek látnia és/vagy olvasnia kellene.

Főszerepben Luna Wedler és Jannik Schümann, akit már láthattunk a Cobra 11 tévésorozatban és a Világ közepe című filmben. A rendező a Magyarországon eddig nem nagyon ismert Tim Trachte, a forgatókönyvet pedig maga az írónő készítette Ariane Schröder-rel.

Az igazi történet alapjául szolgáló regény a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg, melyet akár most ti is megvásárolhattok 20% kedvezménnyel az alábbi linken.

Jessica Koch – Közel a horizonthoz

Egy nagy szerelem története. Történet a bizalomról, bátorságról, fájdalomról, kétségekről, és az elengedés erejéről. Igaz történet. Jessica fiatal, nem szereti a bonyodalmakat, és sokat ígérő jövő vár rá. Amikor egyik este elmegy otthonról, nem sejti, hogy a nagy szerelmével fog találkozni. Nem sejti, hogy ez a találkozás az egész világképét meg fogja változtatni. És főleg azt nem sejti, hogy hamarosan élete legnehezebb döntése előtt fog állni… Történet egy olyan életről, amely derűlátás, remény és félelem között ingadozik. Nyitottan, őszintén és tág rálátással számol be a múlt eseményeiről, és közben nem egy tabutémát érint.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?