HírekMédiaSorozatok

Mire számíthatunk a 13 okom volt 2. évadában?

Ahogy korábban is írtuk, Május 18-án érkezik a folytatása 2017 egyik legnépszerűbb sorozatának,  a 13 okom voltnak. A széria népszerűségéhez valószínűleg hozzá tartozik az, hogy rendezésében részt vesz a gyönyörű és igen tehetséges énekesnő, Selena Gomez. Ennek köszönhetően most összeszedtünk pár érdekességet a második évaddal kapcsolatban, amit a forgatás alatt megtudhattunk a készítőktől!

1, Vajon Hannah velünk marad a második évadban?

Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon Hannah fel fog-e bukkani ebben az évadban is? A sorozat készítői elárulták nekünk, hogy hogy nem csak, hogy visszatér, de még több információt fogunk kapni arról, hogy miért történt az a tragédia, az első évadnak a legvégén. Ám az örömünk nem felhőtlen, mivel az őt alakító színésznő, Katherine Langford úgy nyilatkozott, hogy a második széria forgatása, karakterének elengedéséről szólt. Lehet ez azt sugallja, hogy a harmadik évadban már nem fog szerepelni?

2, Új szereplők a láthatáron?

Bizony, hét új szereplőt is kapunk az új évadban Clay és Hannah mellé!

Ime a lista: Anne Winters, Bryce Cass, Chelsea Alden, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O’Hara és végül Ben Lawson.

3, Bryce bűnhődni fog?

Nyilván tudjuk, hogy Bryce nem egy szent. Hannah-t és Jessicát is bántalmazta szexuálisan, de a szerkesztők biztosítottak minket arról, hogy nem csak a bíróságon kell felelnie, ugyanis szerzett magának egy-két ellenséget, akik meg akarják torolni tetteit.

4, Ugye fogunk még kazettát hallgatni?

Fogunk hát, bár nem a klasszikus megoldással! A lezáratlan kérdésekre mind választ kapunk, ám a készítők egy új megoldással is előrukkolnak majd. Erre utalnak a poszterek, illetve az előzetes is, csekkold le!

5, Most is Clay szemszögéből láthatjuk a lányt?

Azt ígérték, hogy nem. Nem csak a nézők, hanem a szereplők között is konfliktust szült az, hogy mivel ez csak egy nézőpont, nem biztos, hogy igaz. A széria pedig ezt elismerte, ahogy azt is, hogy a többi karakternél teljesen másképp hatottak az események. Illetve azt is elmondták, hogy szerintük mindent megtudhattunk Clay és Hannah kapcsolatáról, amire szükségünk volt.

6, Románc fog szövődni?

Úgy néz ki, hogy Clay és Skye között valami alakulóban lesz… A készítők elárulták, hogy a lány egyre többet fog felbukkanni a fiú körül és előbb utóbb nyilvánvalóan barátokká fognak válni, sőt, megvan az esély, hogy akár többé.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?