Minihírek #9

Kikerült a Trónok harca legújabb része. Kivételesen nem a hackerek keze munkája volt, hanem az HBO hibázott a premierrel. A sorozat 7. évadának 6. része, amely a Death Is the Enemy címet viseli a spanyol HBO hibájából került fel korábban az internetre a vasárnapi premier helyett. Bár az HBO Spain egy órán belül törölte az epizódot a plattformról, mint tudjuk, ami egyszer felkerül, az már ott is marad. Bár a rajongók nem siránkoznak, a csatornának főhet a feje, hogy milyen nézettséget tud majd elérni az évad hatodik epizódja.

Patrick Demsey visszatér a sorozatok világába. A Grace klinika Dr. Shepherd-je a napokban szerződött le az Epix adaptációjához, a Truth About the Harry Quebert Affair című drámához. A főszerepet kapott Patrick mind a tíz részben szerepet fog kapni, ugyanis ennyiből fog állni a Joel Dicker regényén alapuló sorozat. A színész Harry Quebert-et, az irodalmi ikont alakítja majd, aki vádat emel gyilkosságért ismeretlen tettes ellen, amikor egy lány holttestére lel saját telkén.

Meghalt egy kaszkadőr a Deadpool 2. részének forgatásán. A filmsorozat második epizódját júniusban kezdték el forgatni, amelyet hatalmas várakozás övez a rajongók körben. Nemrég azonban egy baleset történt, ugyanis egy motoros kaszkadőrnő életét vesztette a forgatás alatt. A hölgy életéért a mentősök küzdöttek, de már nem tudták megmenteni.

Megérkezett Andy Black filmjének első előzetese. A Black Veil Brides énekese 2012-ben úgy döntött, hogy a filmes világba is betekintést tesz, így lehetséges, hogy október 13-án érkezik az Asking Alexandria gitárosával készült közös filmje. Az alkotás egy félig amerikai, félig brit zenekarról szól, aminek a tagjai otthagyják az iskolát és a Sunset Stripbe mennek, hogy megvalósítsák álmaikat. Az American Satan az Egyesül Államok mozijaiba péntek 13-án kerül bemutatásra.

forrás: https://www.parentmap.com/

Gazette Review


http://cdn.movieweb.com/

Hozzászólások