Média

Minihírek #8

Megérkezett az első plakát a Lucifer 3. szezonjához. A sorozat új évada október 2-án debütál, ahol Tom Welling is feltűnik majd, mint Marcus Pierce. A folytatás első részének címe pedig They’re Back, Aren’t They?, ami a finálé utolsó perceiben feltűnt személyre utal.

Megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder első közös gyermeke. A kislány július 25-én látta meg a napvilágot és a szülei a Bodhi Salei Reed Somerhaler nevet adták neki. Az újdonsült anyuka nemrég egy újságnak nyilatkozott arról, hogy amint megszületik a kicsi, férjével egy hónapos szünetre vonulnak a nyilvánosság elől és még a telefont is kikapcsolják, hogy senki se zaklassa őket a baba első napjaiban.

Mint azt már tudjuk, berendelték a Tizenhárom okom volt második évadát. Így már az sem csoda, hogy folyamatosan érkeznek hírek az új szezonról. Nemrég nyilvánosságra hozták, hogy több új szereplővel is bővül a gárda, mégpedig olyan nevek csatlakoznak a folytatáshoz, mint Anne Winters, Chelsea Alden, Ben Lawson, Bryce Cass, Allison Miller, Samantha Logan, Jake Weber, Brenda Strong, R.J. Brown, Meredith Monroe és Kelli O’Hara. Anne Chloet alakítja majd, aki a gimnázium szurkolólány csapatának vezetője lesz, míg Bryce az egykori bajnok, mostanra lerobbant sportolót kelti életre. Jake és Brenda Barry és Nora Walker szüleit alakítják majd, míg Meredith lesz Miles Heizer által megformált Alex édesanyja.

Visszatért Pink! Megjelent az énekesnő beharangozó szerzeménye, amely a hamarosan megjelenő nagylemez része is egyben. A What About Us megjelenésével egyetemben ugyanis bejelentette, hogy október 13-án kerül a boltok polcaira a hetedik stúdióalbuma, amelyet Beautiful Trauma-nak nevezett el.

 

forrás: spoilertv.com
fitpregnancy.com
az616578.vo.msecnd.net

Hozzászólások