Minihírek #7

Második évadot kapott a Famous in Love. A Freeform sorozatának első szezonjának összes része egy napon került bemutatásra, de még így is megfelelőnek találták a nézettséget ahhoz, hogy folytatódjon.

“Izgatott vagyok, amiért kaptunk még egy lehetőséget mélyebbre merülni ebben a világban.” – tette hozzá Marlene King a széria kreátora.

 

Emma Roberts szerepet kapott az American Horror Story folytatásában. A széria készítője hozta nyilvánosságra, hogy Colton Haynes mellett a színésznő is feltűnik a Michiganben forgatott évadban. Emma már veteránnak számít a sorozat történetében, hiszen korábban már két évadban láthatta a közönség.

Előzetes érkezett a Goodbye Christopher Robin-hoz. A Margot Robbie, Domhnall Gleeson és Kelly MacDonald főszereplésével készült mozit szeptember 29-én mutatják be a britek. Hazai premierről még nincs információ. Az életrajzi alkotás már most nagy népszerűségnek örvend, így nem kizárt, hogy a későbbiekben számos díjat bezsebel.

 

Előzetest kapott Debby Ryan filmje. Az ex-Disney sztár a Rip Tide című alkotásban tűnik fel hamarosan, ahol Corát alakítja majd. A film tinidrámának készül, ahol egy fiatal lány Ausztráliába repül, hogy modell lehessen, ahol több nehézséggel is szembe kell néznie az álmai megvalósításáoz. A premierről még nincs információ.

Forrás: https://static.sorozat-barat.club/
http://wallpapersdsc.net/

Hozzászólások