Minihírek #6

Napvilágot látott Selena Gomez legújabb videóklipje, amely a Fetish című dalhoz készült. A kisfilm az avantgárd és szexi vonalat kapta el, amiből látni, hogy az énekesnő már nem kislány többé. A megosztó alkotást Petra Collins rendezte.

Megszűnik Magyarország legnézettebb zenei csatornája. A VIVA TV októberben végleg búcsúzik a képernyőkről. 2001 óta van a palettán és számos műsorvezető karrierjét indította be. Többek között Zola, Ada, Istenes Bence vagy épp Iszak Eszter. A szolgáltatóknál az MTV Hits veszi át a helyét, ami pedig az MTV-t illeti, néhány műsort átvesz, néhány pedig a süllyesztőben végzi.

Rövidebb lesz a Shooter 2. évada. A főszereplő, Ryan Phillippe balesete miatt a maradék két rész nem lesz leforgatva időhiány miatt, így nyolc részre szűkül az epizódok száma. Ami a végét illeti, a készítők elmondása szerint nem lesz vele probléma, hiszen a most szezonzáróvá vált jelenet kapott egyfajta lezárást, így nem lesz hiányérzete a rajongóknak.

Elindult a Midnight Texas című sorozat az amerikai NBC csatornán. Az első epizódot több, mint 3 millióan követtek figyelemmel, ami a nyár legnézettebb sorozatává léptette elő a szériát. A főszereplők között François Arnaud, Arielle Kebbel, Sarah Ramos és Dylan Bruce is ott van. A misztikus alkotás első szezonja 10 részes és szünet nélkül adja majd le a csatorna.

Forrás: spoilertv.com
vivatv.hu

Hozzászólások