Minihírek #3

Ősszel jelenik meg a Csillagainkban a hiba szerzőjének legújabb alkotása. A könyv címe Turtles All the Way Down és a történet egy 16 éves lányról szól, akinek mentális betegsége van, miközben egy szökevény milliárdosnak próbál a nyomára bukkanni. A könyv piacra lépésének időpontja 2017. október 10.

 

Jövő héten debütál a Pretty Little Liars sorozatzáró epizódja. A Til DeAth Do Us PArt című rész két órás, ami után egy plusz interjút is kapunk a készítővel, illetve a főszereplő lányokkal. A finálé izgalmasnak ígérkezik, hiszen rögtön egy éves időugrással kezdünk, ahol kiderül végre, kit rejt A.D. A nézők természetesen előbb szembesülnek majd az igazsággal, mint a történet szereplői. Az érdekfeszítő fordulatokon túl A.D. indítékaira is fény derül.

 

Szeptemberben érkezik az American Horror Story soron következő szezonja. Ahogy minden évben, úgy idén is új színészeket castingoltak. Idén az első nagyobb név Colton Haynes, aki már alig várja, hogy végre elkezdődjenek a forgatások. A készítőktől már megtudhattuk, hogy a 7. szezon történetének egyik külcs történése a 2016-os elnökválasztás.

Forrás: https://tribzap2it.files.wordpress.com/
https://ew.com/
https://twiter.com/

Hozzászólások