Minihírek #4

Az amerikai CW csatorna megkezdte az őszi sorozatszezonban induló szériák forgatását. Elsőként Jensen Ackles osztotta meg a nagyvilággal, hogy újra együtt a banda és már javában zajlanak a munkálatok a Supernatural 13. évad kapcsán.

Július 30-án vasárnap startol el a Teen Wolf utolsó évadának maradék 10 része. Miután Dylan O’Brien a balesete után kevés időt szánt a szériára, így az már biztos, hogy csak visszatérő karakterként lesz jelen a végjátékban. Ami a többieket illeti, Tyler Posey, Shelley Hennig és Holland Rodan viszi majd a hátán a 6B-t, de olyan színészek is visszatérnek, mint Colton Haynes vagy épp Tyler Hoechlin.

Ahogy azt már pár hete, a Bad Liar videóklipje végén is bejelentette, megérkezett Selena Gomez legújabb alkotása, ami a Fetish címet viseli. Ha a világ eddig még nem is fogta volna fel, most biztosan világos lett mindenki számára: Miss Gomez felnőtt. A dalhoz tartozó kisfilmre bár még várni kell, ám ahogy az már az előző dalnál is volt, most is készült egy nem hivatalos videóklip, amit csak a Spotify felhasználók tekinthetnek meg.

Nina Dobrevre újra rátalált a szerelem. A Vámpírnaplók színésznője újabban elég sok időt töltött el Glen Powell-el, akit a Feláldozhatók és a Screem Queensből ismerhet a nagyközönség. Pár napja viszont hivatalossá vált kapcsolatuk, ugyanis temérdek közös fotót készítettek el a lány legjobb barátnője, Julianne Hough esüvőjén.

Forrás: instagram.com

Hozzászólások