Média

Minihírek #19

Megjelent Ed Sheeran és Eminem közös klipje! A River című dal hetekkel ezelőtt debütált, de a hozzá készült kisfilm csak a minap került bemutatásra. A videó közel 7 perces és mind a két énekes feltűnik benne. Ironikus módon pont Valentin napon debütált, hiszen bemutat mindent, ami szívfájdalommal jár az életben.

Turnéra indul Camila Cabello! A Never be the same névre keresztelt koncertsorozat április 9-én indul el Kanadából, majd Amerikán át Európába is eljut. Sajnos azonban csak a brit, illetve holland rajongók örülhetnek a hírnek, hiszen csak ebben a két országban csendülnek fel a koncert dalai. Az utolsó dátum a jelenlegi állás szerint június 13.

Elkaszálták a Once Upon a Time című sorozatot! A széria 7 évad után búcsúzik a tévénézőktől. A tavalyi évben már kapott egy nagyobb lezárást, ám új történettel, pár régi szereplővel folytatni kívánta a csatorna. A nézettség az évek során viszont annyira megcsappant, hogy végül mégis úgy döntöttek, ennyi elég volt a mesés történetből, nem kívánják tovább finanszírozni a sztorit. Az utolsó részek várhatóan májusban kerülnek bemutatásra.

Új hajjal jelent meg Selena Gomez! Az énekesnő hetekre ismét rehabra vonult. Pár napja azonban véget ért a kezelés és újult erővel jelent meg legújabb hajkoronájával. Selena évek óta küzd depresszióval, ami miatt többször vonult el a nyilvánosság elől. Jelenleg Justin Bieberrel próbálják helyrehozni kapcsolatukat, illetve már készülőben van a 13 okom volt második évada, amelynek készítésében ismét kiveszi részét. Reméljük, hogy most már minden rendben lesz vele!

Forrás: https://geekifyinc.com/
http://keptarolo.hu/

Hozzászólások