Média

Minihírek #18

Érkezik a Riverdale 3. évada! Igaz, hogy a CW előszeretettel rendeli be sorozatait év elején, a Riverdale-el kivételt tett és már december végén úgy döntött, hogy bejelenti a folytatást. A csatornának régóta nem sikerült ilyen sikeres újoncot összeszednie, amely már a harmadik évadát élheti meg hamarosan. A tinik körében nagy népszerűségnek örvendő széria főként K.J. Apa és Cole Sprouse főszereplésének köszönheti sikerét.

Megérkezett a Fifty Shades of Freed legújabb előzetese! Január 1-jén mutatták be a filmsorozat befejező részének új, hosszabb betekintőjét. Már egy kicsit több jelenetet kapunk az esküvőről, de Ana akciójáról is korábbi főnökével. A promo végén pedig jön a sokkoló bejelentés, ami megváltoztatja a két főszereplő életét. A bemutatóra február 8-ig még várni kell.

Pénteken érkezik Justin Timberlake visszatérő dala! Az énekes feleségével együtt forgatott le egy egyperces kis szösszenetet, amivel bejelentette, 5.-étől hallható legújabb száma, a Man Of The Woods. Az ugyanerre a névre hallgató stúdióalbum február 2.-ára várható. Justin már jó ideje készül az ötödik nagylemezének megjelenésére, amiről először 2016-ban beszélt.

Kisbabát vár America Ferrera! A színésznő nem is akárhogyan jelentette be gyermeke érkezését. A fotón szerepet kapott Alexis Bledel, Amber Tamblyn és Blake Lively is, azaz a Négyen egy gatyában főszereplői egy újabb reunionra gyűltek össze. Tudniillik, a lányok a film forgatásán barátkoztak össze és azóta ápolnak kapcsolatot egymással. A fontosabb eseményeken jelen vannak a másik életében, olyannyira, hogy Amber gyermekének három keresztanyja is van, azaz Alexis, Blake és America. A lányok után most rajta volt a sor, hogy kisbabát szüljön, hiszen már mindegyiküknek van saját csöppsége.

Forrás: https://occ-0-2433-444.1.nflxso.net/
https://instagram.com/

Hozzászólások