Média

Minihírek #17

Demi Lovato klippremier! A legújabb alkotás a Tell Me You Love Me című kislemezhez készült el. Nem akármilyen videót hozott össze, hiszen tőle szokatlan módon egy közel 7 perces kisfilmet forgattak le, amelyben az énekesnő esküvőjének napját tekinthetjük meg. Partnere a Grace klinikából ismert Jesse Williams.

Selena Gomez lett a Billboard Women of the Year 2017 nyertese! Az énekesnő természetesen az eseményen jelen volt és megható beszédben köszönte meg Francia Raisa-nak a segítséget. Tudniillik Selena a nyáron egy veseátültetési műtéten esett át, amihez a donort legjobb barátnője, Francia adta. Ms. Gomez azt elmondta, hogy ezt a díjat neki kéne megnyernie, hiszen megmentette az életét.

Dominic Sherwood-ra kiakadtak a rajongók! A színész egy élő videós közvetítés során jegyezte meg az akkor feltűnő Matthew Daddairo-nak, hogy “Mi van buzikám?”. Ez teljesen kiakasztotta a fanokat és nem véletlenül. Matthew a Shadowhunters sorozatban egy meleg srácot alakít és a sorozat is folyamatosan felhozza ezt a témát. Ezért szégeny az, amit Dominic tett, hiszen a saját szériáját járatta le ezzel. Természetesen azóta a színész már bocsánatot kért és elmondta, hogy az egészet viccnek szánta.

Megvannak a 2018-as Grammy-jelöltek! A minap hírdették ki, hogy kik indulhatnak a szobrocskákért a jövőre megrendezésre kerülő díjátadón. Nagy meglepetésre köztünk van Louis Fonsi és a Despacito című alkotása, de még Kesha és Pink. Az év albumáért harcba száll Lorde, Bruno Mars, Kendrick Lamar, Jay-Z és Childish Gambino. A 60. Grammy-díjátadó január 28-án kerül megrendezésre New Yorkban.

Forrás: https://www.billboard.com/
http://cdn.collider.com/
https://static.parade.com/

Hozzászólások