FilmekMédiaSorozatokZene

Minihírek #15

Megjelent Katherine McNamara legújabb alkotása! A Glass Slipper ráadásul nem is akármilyen szerzemény, hiszen jótékonysági céllal készült el. Az énekesnő Girl Up nevezetű szervezet számára ajánlotta fel a bevételek 100%-át. A dal november 3-án került fel az összes plattformra, ám csak december 31-ig érhető el limitált számban.

Visszatért a Shameless! A sorozat múlt héten kezdte meg 8. szezonját, ahova a főbb szereplők mellett visszatért Svetlana, Brad és Sue is. Emmellett pedig Jessica Szohr is csatlakozott a stábhoz pár rész erejéig. A készítők elárulták, hogy nem tervezik a sorozat befejezését. Minden kizárólag a színészeken múlik, hiszen a végtelenségig képesek lennének írni a történetet.

Még mindig tarol a The Big Bang Theory! Egy új felmérés szerint, amit a Nielsen kezdett el, kiderítették, hogy melyek azok a sorozatok, amelyeket a premiert követő 3 napban a legtöbben néztek meg utólag. A listát a The Good Doctor, az idei év legsikeresebb újonca vezeti, hiszen 18,2 millióan tekintették meg az első 72 órában. Őt a The Big Bang Theory követi 17,9 millió nézővel, ám azért azt hozzá kell tenni, hogy a széria már a 12. évadát tapossa. A dobogó harmadik fokára az NCIS került fel, amit a This Is Us és a The Walking Dead követ a Stranger Thingssel közösen.

Megérkezett a Fifty Shades Freed előzetese! A trilógia befejező része februárban kerül bemutatásra, de addig is, a készítők egy újabb, hosszabb és sokat mondó előzetessel lepték meg a rajongókat. A történet szerint Christian és Ana összeházasodnak és építgetik közös életüket. Nászútra mennek, házat néznek és dolgoznak. Ám mindezt beárnyékolja Jack Hyde feltűnése, az építész hölgy, Gia flörtölése az újdönsült férjjel. Emellett persze van, ami az előzetesből nem derül ki, de mi már tudjuk, így a verekedős jelenetek sem fognak meglepni senkit. A sztori tehát 2018. februárjában lezárul, addigis, nézzétek meg a legújabb előzetest a könyvadaptáció harmadik részéhez!

Forrás: http://www.hollywoodnewsdaily.com/
http://sorozatjunkie.hu/
https://tvbtn.files.wordpress.com/

Hozzászólások