FilmekMédiaSorozatokZene

Minihírek #14

Újabb két évadot kapott a Freeform sorozata, a The Bold Type. Katie Stevens osztotta meg instagram profilján, hogy 2019-ig biztosan a képernyőkön lesz a korábbi ABC Family szériája. Aisha Dee-vel és Meghann Fahy-val karöltve még két 10-10 részes szezon érkezik 2018-ban és 2019-ben. A The Bold Type júniusban mutatkozott be és bár a nézettsége nem túl acélos, a kritikusok elismerték a sztori nagyszerűségét.

Mark Sallingra börtön vár! A Glee korábbi színészét gyermekpornográfia miatt ítélték el. Később azonban az is kiderül, hogy nem is kevés, összesen több, mint 50 ezer kép, illetve 150 videó volt megtalálható a számítógépén ehhez kapcsolódóan. A színész várhatóan négytől hét évig terjedően vonul a rácsok mögé és további 20 évet kell felügyelet alatt töltenie.

“Bűnösnek vallom magam, mivel bűnös vagyok a vádban” – mondta a vádlottak padján a sztár.

 

Készül Hugh Hefner életrajzi filmje. A playboy alapítója szeptember végén hunyt el és valószínűleg emiatt gyorsultak fel az események. Már a főszereplő kiléte is napvilágot látott, ráadásul nem is akárki fogja alakítani Hefner Urat, mint az Oscar-díjas Jared Leto. A rendező Brett Ratner, aki állítja, hogy régóta barátja már a Thirty Seconds to Mars frontembere.

 

Miley Cyrus újra Hannah Montana bőrébe bújt! Igaz, hogy csak egy dal erejéig, de a Disney sorozat szelleme kicsit visszatért az énekesnőnek köszönhetően. A The Climb című szám ugyanis a minap felcsendült a The Tonight Show-ban, újra bizonyítva azt, hogy Miley korunk egyik legtehetségesebb énekese.

Forrás: http://aws-cdn-01.shemazing.ie/
http://nepszava.hu/
http://www.cleverishmagazine.com

Hozzászólások