Minihírek #11

Tom Welling visszatér a képernyőre! A Smallville sztárja egy majdnem öt éves kihagyás után döntött úgy, hogy újra egy sorozat gárdájához kíván csatlakozni. A Lucifer harmadik évadában tűnik fel először és rögtön állandó szereplővé válik. Mivel a széria a nyomozások köré íródott, így nem meglepő, hogy Tom egy rendőrt fog alakítani. A forgatást már megkezdték és az első képek megérkeztek.

Megérkezett a FOX csatornapromója az őszi szezonra. Már az előzőekben említett Lucifer mellett részleteket láthatunk az Emipre-ből, a Brooklyn Nine-Nine-ből, a Gotham-ből, a STAR-ból, illetve az újoncok közül feltűnik például a The Gifted.

Megjelent Kelly Clarkson visszatérő dala és klipje! Az énekesnő a közösségi oldalán jelentette be, hogy a Love So Soft című szerzeménye csütörtökön fog deübtálni. Az alkotás természetesen – ahogy az a címéből is adódik – a szerelemről szól. A művésznő jelenleg a nyolcadik albumán dolgozik, amely még idén a boltok polcaira kerül.

Érkezik a harmadik trónörökös! A múlt héten jelentette be a Kensington-palota, hogy Kate Middleton ismét gyermeket vár. Vilmosnak és Katenek már a harmadik gyermeke lesz, a 2013-ban született György és a 2015-ben született Charlotte után. A királynővel már közölték a remek hírt, aki elragadtatással fogadta az újabb dédunoka jövetelét. Vilmos és Kate ezzel megtörte a hagyományt, miszerint két gyermek születik a családba. Tudniillik, a pár kapcsolata tavasszal megromlott, ezért párterápiára is jártak – ezek szerint sikeresen.

forrás: https://static.sorozatjunkie.hu/
http://ksassets.timeincuk.net/

Hozzászólások