Minihírek #10

Visszatért Taylor Swift! Az énekesnő három éve adott ki utoljára lemezt, azóta nem nagyon hallatott magáról újdonság szempontjából. Ennek most vége! Ms. Swift a Look What You Made Me Do című szerzeménnyel lepte meg a rajongókat, amihez már a hivatalos videóklip is elkészült és felkerült a youtubera is. Alig pár nap alatt elérte a 100 milliós nézettséget, így bátran mondhatjuk, hogy sikeres volt a stílusváltás!

Jackson és Ethan visszatér a Teen Wolfba, ráadásul egy párként! A sorozat vészesen közeleg az utolsó epizódhoz, ami a megszokottnál 10 perccel hosszabb lesz. De előtte még a szeptember 10-ei részben a két rég nem látott karakter tűnik fel, ugyanis Jackson és Ethan is visszatér a végjátékba. Ami a sokkoló lehet a rajongóknak, hogy mindezt egy párként teszik meg. Részletekkel nem szolgáltak a készítők, de az biztos, hogy Colton Haynes végre tűndökölhet, hiszen a való életben is férfi párja van.

Csak 2019-ben érkezik a Trónok harca 8. évada. A sorozat kreátorai elárulták, azért hozták ezt a döntést, mert a forgatási idő hosszabb lesz az előző évadoknál, amik mindig nyáron debütáltak. Sok speciális effektes utómunka vár rájuk, emellett a forgatás is bonyolultabb lesz, hiszen különböző kontinensenek folynak majd a felvételek.

Megjelent Sofia Carson legújabb dala! A 24 éves énekesnő soron következő kislemeze az Ins and outs címet viseli, amely pár napja debütált youtube-on, ráadásul már az ehhez készült videóklipet is felöltötték. A kisfilmben egy New York-i éjszakát láthatunka, amiben Sofia a főszereplő és Twan Kuyper-rel az oldalán egy randin vesznek részt.

forrás: https://imagesvc.timeincapp.com/
http://ll-c.ooyala.com/

Hozzászólások