HírekSorozatok

Mini 3. évaddal zártak az Időutazók

Sajnos nem örvendett nagy népszerűségnek a Timeless című amerikai sorozat. Az NBC nem kért további részeket, azonban két évad mégis vetítésre került. Az Időutazók végül nem kap több lehetőséget, azonban a rajongók miatt egy két részt leforgattak, hogy méltóképp lezárják a sorozatot.

Az első évad gyenge nézettsége után az NBC  végül nem törölte az Időutazókat, később a második évad is 2,5 milliós nézettséget hozott, ez pedig nem volt elég, hogy finanszírozzák az amúgy is drága sci-fi -drámát, emiatt úgy döntöttek, hogy a sorozatnak itt a vége. Azonban az Időutazók rajongóit sem akarták cserben hagyni,  az alkotók egy két órás műsorral köszönnék meg a nézők hűségét.

 A második évadban megjósolták Rufus halálát, a csapat pedig visszament az 1800-as évekbe. A fináléban láthattuk azt is, hogy Lucy és Wyatt jövőbeli énjük jelennek meg. Természetesen a csapat tagjai egy emberként örülnek, hogy készülhet a sorozatból két órás tv film, melyet a készítők twitteren tudattak a rajongókkal. December 20-án került vetítésre a The Miracle of Christmas epizódcímmel az utolsó két rész.

Ebben a két részben minden a helyére kerül. A jövőbeli Lucy és Wyatt célja, hogy megmentsék Rufust, de ő végül szerencsésen visszatér, majd megmenti a csapatot a börtöntől.  A jelenben újra egyesülve az Időutazók kénytelenek visszamenni 1950 karácsonyára, a Hungnam evakuálására. Itt pedig megmentenek egy fiatal állapotos nőt.

 A sorozat 2016-ban indult, amelyben egy professzor Lucy (Abigail Spencer), egy tudós Rufus (Malcolm Barrett) és egy katona Wyatt (Matt Lanter) kalandjait követi, amiben próbálják megállítani Garcia Flynn-t (Goran Visnjic), nehogy megváltoztassa a történelem menetét. A sorozatot Kanadában forgatták, míg az alkotók között olyan neveket olvashattunk, mint Eric Kripke, az Odaát alkotója vagy Shawn Williamson a Doktor Murphy producere.

Ti szerettétek a sorozatot? 

Hozzászólások