Hamarosan moziban a Minden, minden!

Nicola Yoon új és egyben híres regénye a Minden, minden – eredeti nevén: Everything, everything -, mint sokan tudják, hamarosan filmben is látható lesz. Hivatalosan a magyar premier szerint augusztus 3.-án. A romantikus dráma eredeti nyelvű trailerét több, mint négymillióan tekintették már meg, s ennek alapján igen ígéretesnek bizonyul.

Leírás:

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.
Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek.

Maddy egy 17 éves lány, aki szinte mindenre allergiás, ezért nem hagyhatja el a házat, ahol anyukájával és az ápolónőjével él boldogan, addig, amíg a szomszédházba nem költözik Olly. A srác, talpig feketébe jár és nem törődik az akadályokkal, többek között a házzal sem, ami elválasztja Maddytől. A lány tudja, hogy katasztrófa lenne abból, ha beleszeretne, de amíg ablakon át kémlelik egymást és telefonon üzengetnek a másiknak, mégis megtörténik.
Maddy-t a fiatal színésznő, Amandla Stenberg (18) játsza, aki elsősorban az Éhezők Viadala c. filmből lehet ismerős, amelyben a 12 éves Rue-t alakítja. Amandla 2017-ben két főszerepet is a magáénak tudhatott, mivel a Minden, minden mellett a Where Hands Touch második világháborús drámában is játszik. Idáig két díjjal büszkélkedhet, de reményeink szerint egyre több lesz.

2012 Teen Choice Awards – Kedvenc filmes kémia

2016 BET Awards – Feltörekvő színésznő

Olly – t pedig nem más, mint Nick Robinson (22) alakítja, 2017-ben a Minden, mindenen kívül még a Krystal c. filmben látható, Taylor Ogburn szerepében. Ezen kívül még sok egyéb szerepe volt, köztük a Bar/átok-ban Jake Logan, vagy éppen A nyár királyai c. filmben Joe Toy, amely ismételten főszerepet jelent.
 
A film rendezője Stella Meghie, akinek ez a második nagyjátékfilmje. Az első, az egy évvel ezelőtti Jean of the Joneses c. komédia a volt, amelyet nem csak rendezte, de a forgatókönyvet is maga írta. Ezen alkotása miatt két díjra is jelölték.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .