Filmek

Minden amit Halálos iramban spinn-offjáról tudni lehet

A Halálos iramban alkotói nem állnak le, hiszen újabb részekkel örvendeztetik meg a rajongókat. Az elkészült 8 film után további két mozifilmre számíthatunk még, így a 9. Fast & Furious még idén a mozikba kerülhet. Azonban még az újabb epizód előtt, egy spinn-offal rukkoltak elő a szerkesztők, amelyet augusztusban vetítenek majd az amerikai mozik. A középpontban  most nem Dom Toretto áll, hanem Hobbs és Shaw, azaz Dwayne Johson és Jason Statham.

Még a nyolcadik rész körül kezdtek szárnyra kapni azok a pletykák, hogy Vin Diesel és Johnson között megromlott a viszony,  azonban, hogy ne kelljen szüneteltetni a folytatást, a producer kitalált egy Hobbs és Shaw történetet. Statham és a Szikla népszerűsége továbbra is töretlen, ezért nem volt kérdés, hogy a két akciósztárt akarják a történetbe. A rendezői székbe az a David Leitch ül, aki a Deadpool 2. részét is rendezte. Dwayne a forgatás első napjáról hamar kiposztolt egy képet az instagramra, amelyen Jason és a rendező láthatóak. A Szikla hozzátette, hogy izgalmas irányba viszi a két karakter történetét, továbbá, hogy Hobbs meghódítja Londont. Ebből kifolyólag gondolhatjuk, hogy a cselekmény az angol fővárosban lesz majd.

Az új rész címe azért kapcsolódni fog a Halálos irambanhoz, ez abban is látható, hogy az Universal Pictures stúdió készítésében kiadott Fast and Furious Presents – Hobbs & Shaw címet kapta.  Mivel a két karakter teljesen más, ezért Dwayne egy interjújában azt mondta, hogy elég izgalmas filmre számíthatunk, hiszen egy ízig-vérig angol és egy amerikai harcos áll majd a képernyők előtt, akik csak a saját igazuk mellett állnak ki. Most azonban a két szereplőnek össze kell dolgoznia, hogy legyőzzék a fő gonoszt – egy nemzetközi terroristát – Brixtont, akit most Idris Elba fog alakítani. A filmhez sorra csatlakoztak a színészek, ezért a spinn-offban láthatjuk Vanessa Kirbyt, Eiza Gonzalezt, Eddie Marsant.

Valószínűleg a hazai mozik 2019. augusztus 1-én mutatják be a filmet.

 

Hozzászólások