Minden amit a The Crown negyedik évadáról tudni érdemes

Ahogy azt már legutóbb is megírtuk, véget ért a The Crown harmadik évada, ezzel együtt egy újabb évtizedet zárt le a sorozat. Ugyanakkor a Netflix még további évadokat tervez, amelyekben számos új szereplő feltűnik. A következőt ugyan forgatják már, de az új szezon csak 2020 év végén indul majd.

Mire is számíthatunk a negyedik évadban?

A fő karaktereket alakító színészek nem változnak, így Olivia Colman (Erzsébet királnyő), Tobias Menzies (Fülöp herceg) és Helena Bonham Carter (Margit hercegnő) is láthatóak lesznek. Erin Doherty (Anne hercegnő) és Josh O’Connor (Charles herceg) is visszatérnek, akikre most nagyobb hangsúlyt fektetnek az alkotók. Az utolsó részekben láthattuk, hogy Károly herceg közeledett Kamillához, de ő hozzáment egy – már korábban megismert – férfihoz, ami megviselte Károlyt. Sokan már azt hitték, hogy Diana Spencer már a harmadik évadban feltűnik, ám ez elmaradt, viszont senki se keseregjen, hamarosan láthatjuk őt, akit Emma Corrin alakít majd, és kísértetiesen hasonlít a kiszivárgott fotók alapján a hercegnőre.  A producerek igyekeznek minél jobban bemutatni az ő szerepét a királyi családban és az igazságot bemutatni.


Ezzel szemben a Margaret Thatcher, a Vaslady színre lépését is nyomon követhetjük. A brit miniszterelnök szintén a negyedik évadban csatlakozik a The Crown szereplőihez, akit ezúttal az X-akták színésznője Gillian Anderson alakít majd.

A The Crown főszereplőjét megformáló Olivia Colman szerint a harmadik évad inkább hasonlított egy történelmi darabra, ám a negyedik szórakoztatóbb volt a számára és jobban is érezte magát.
Olyan hír is napvilágot látott, hogy Claire Foy -aki II. Erzsébet királynő fiatalkori énjét alakította az első két évadban – visszatérhet a középkorú Erzsébet egy-egy visszaemlékezése miatt.

Kíváncsian várjuk a következő évadot!

Hozzászólások