Sorozatok

Minden, amit a Bridgerton 2. évadáról tudni lehet

Amikor kiderült, hogy Julia Quinn könyvsorozatából készült Bridgerton első évadát  bemutatták, felrobbant a Netflix, hiszen a Bridgerton hatalmas népszerűségre tett szert. Azóta eltelt jó pár hónap, és alig várjuk, hogy végre a következő szezont is bemutassák. Nos, kaptunk néhány információt a folytatásról, erről olvashattok most!

Az első évadot, 2020 karácsonyán mutatták be, amikor úgy kellett az embereknek egy kis romantika, mint egy falat kenyér. Simon sokak szívét megdobogtatta, amikor Daphne Bridgertonnal való játékából szerelem lett. Kíváncsian vártuk, hogy vajon kiderül e, hogy ki írja a titokzatos cikkeket, Lady Whistledown álneve alatt.
A folytatásra már elég régóta várnak a rajongók. Szinte rögtön az első évad után bejelentésre került, hogy érkeznek az Anthony Bridgerton történetét feldolgozó epizódok.  Sajnos a koronavírus akadályozta a Netflix munkáját, de most úgy tűnik, hamarosan láthatjuk a Bridgerton család újabb részeit.

Tavasszal folytatódik a sorozat

Lady Whistledown tavaly levélben közölte, hogy folytatódik a Bridgerton, karácsonykor pedig bejelentésre került a megjelenés időpontja is. Egy videóban tudatták a jó hírt, amelyben Anthony Bridgertont alakító Jonathan Bailey és több színészkollégája jelentik be, hogy 2022. március 25-én érkezik a második évad.

Az is egyre biztosabb, hogy a Bridgerton család története nem fog véget érni, hiszen a könyvek fel lesznek dolgozva a Netflix által is. Minden Bridgerton gyermek kap egy évadot. Bela Bajaria, a Netflix alelnöke elmondta, hogy a Shonda Rhimes vezette kreatív csapat már ismertette az anyagot, és egy gyönyörű, érzelmes drámát mutattak be. Izgalmas terveik vannak a jövőre nézve, és úgy gondolják, hogy a közönséget érdekelni fogja a folytatás.

Lady Whistledown csepegtetett némi információt, amelyben megosztotta “A szerzőt tájékoztatták arról, hogy Lord Anthony Bridgerton kívánja uralni a társasági szezont. Készenlétben fogom tartani a tollamat, hogy beszámoljak minden romantikus tevékenységéről.”

Miről fog szólni a második évad?

Julia Quinn soron következő kötete A vikomt, aki szeretett engem, ezt dolgozza most fel Shonda és csapata. A hangsúlyt – a Bridgerton család legidősebb gyermekére – Anthony Bridgertonra helyezik. Az első évad fináléjában, Anthony  Siena operaénekesnővel folytatott románcának véget vetett, s úgy döntött, hogy elköteleződött a házasság iránt.

A folytatásban megerősítették, hogy visszatér Anthony testvére, Daphne Bridgerton, akárcsak a Featherington család hölgy tagjai. Bailey elmondta, hogy “Anthonyval nagyon sok konfliktus van azzal kapcsolatban, amit csinál. Olyan jó szíve van, és szereti a családját. Ettől függetlenül szereti feszegetni a határait, amely mérgező lehet a körülötte élők számára.”

Mi a helyzet a többi szereplővel?

Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakítja, de emellett Lady Whistledown pletykaíró szerepében is tündököl, megosztotta, hogy karaktere új irányba mozdul, de sok gondot fog okozni a második évadban.
Biztosan feltűnik Claudia Jessie, aki Eloise Bridgerton megformálója.  A második évadból megosztott fotón Eloise estélyi öltözékben látható, édesanyjával és két legidősebb testvérével, Anthonyval és Benedicttel. Vajon Eloise végre bekerülhet a báli társaságba, és a fivérei férfikísérőként jöttek a báljára?

A második évad szereplőgárdájához csatlakozik Simone Ashley (Szexoktatás), aki  Kate Sharmát – Anthony szerelmét – fogja alakítani. Kate egy önfejű, okos fiatal lány, teljes ellentéte húgának, Edwinának, akit Charitha Chandran (Alex Rider) formál meg. Edwina kedves természetű és végtelenül szeretnivaló. Bár fiatal és naiv, azt tudja, mit akar: egy igazi, szerelmes párkapcsolatot. A két lány édesanyját, Lady Mary Sharmát, Shelley Conn (Charlie és a csokigyár) játssza.
A hírek szerint Kate és Anthony lenyűgözőek lesznek, akikről nem lehet majd levenni a szemünket, de csipkelődésekből sem lesz hiány.

Sajnos az előző évad szerelmesei közül csak Daphne lesz majd látható. Ezt Lady Whistledown is megírta, Regé-Jean Page, a szívtipró, aki életre keltette Simont már nem szerepel a második szériában. Sokan ezen felháborodtak, de Page csak egy évadra szerződött, ezért a herceg visszavonul a történettől. Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) azonban jelen lesz, így őt biztosan láthatjuk majd.

Ti várjátok már a következő évadot? 

Hozzászólások