Megnyitott a Chinatown Terasz

Immáron nyolcadik éve nyílik meg Budapest kínai negyedében a szabadtéri Chinatown Terasz, mely kihagyhatatlan élményt kínál minden street food kedvelőnek és mindazoknak, akik érdeklődnek az autentikus kínai ízek iránt.

A hely az eddigi években folyamatosan remek hangulatot és finom ételek széles választékát nyújtotta és ez úgy tűnik, idén sem lesz másképp. A pavilonokba a környék legnépszerűbb kínai éttermei költöztek ki, mint a Wan Hao, a He He és a Spicy Fish. Mindegyik hely különböző kínai fogásokat kínál, amik között megtalálhatóak az elmaradhatatlan wok-ételek, az ázsiai édességek és italok, például a bubble tea, és a népszerű kínai grill, aminek a keretein belül különböző tengeri herkentyűket, halakat, húsokat vagy zöldségeket kóstolhatunk meg.

Az egyedüli változást a jelenlegi helyzetre való tekintettel bevezetett egészségügyi előírások fogják okozni, a személyzet kötelező maszk viselése mellett ugyanis harmadára csökkentették az asztalok és székek számát, hogy betarthassák az előírt távolságokat. A rendelés menete azonban továbbra is változatlan, így kiélvezhetjük a kínai éjszakai piac előnyét és több fogást és éttermet is kipróbálhatunk egy este leforgása alatt. Elegendő körbeszaladni a bódék között, megrendelni a számunkra szimpatikus ételeket az egyes pavilonokból, majd az asztalunknál megvárni, amíg sorban odaszállingóznak a frissen készült rendeléseink.

Az ázsiai konyha szerelmeseinek kétségkívül idén nyáron is kellemes esti programként fog szolgálni a Chinatown Terasz, ahol a nyár végéig minden este 5 órától éjszaka 10 óráig várják a vacsorázni vágyókat.

Cím: Budapest, 3-5, Mázsa tér, 1107
Nyitvatartás: Minden nap 17:00-22:00 óra között

Hozzászólások