Könyvek

Megjelent Michael A. Singer motivációs könyve!

Michael A. Singer motivációs könyvében praktikus útmutatásain keresztül kalandos és tanulságos önismereti utazásra hívja az olvasóit. Olyan kérdésekre keresi a választ, hogy ki vagyok én és jól élem-e az életemet?

A Felszabadultan élni különböző részekre van osztva, ahol vizsgálja az énünket, az energiánkat és úgy segít önmagunkat megismerni, hogy a stílusa végig olvasmányos és lebilincselő marad. Az egyes fejezetekben ráadásul találhatunk néhány gyakorlatot, amelyek illusztrálják a szerző elképzeléseit.

 

Michael A. Singer – Felszabadultan élni

Manapság egyre inkább arra törekszik az ember, hogy több örömet éljen meg és mélyebb értelmet találjon az életében. Előfordulhat, hogy ezeket nem ott keresi, ahol kellene?

Ha a kiegyensúlyozott, harmonikus lelki és szellemi állapotunk külső körülményektől függ – munka, új lakás vagy egy különleges vakáció – akkor borítékolható, hogy előbb-utóbb elégedetlenek leszünk. Az igazi szabadságot és boldogságot belül kell megtalálnunk. De hogyan induljunk neki ennek a belső utazásnak?
 

A Felszabadultan élni egyszerre mélyreható és praktikus. Világos útmutatással szolgál arra nézve, hogyan lépjen túl az ember azokon a gondolatokon, érzéseken és szokásokon, amelyek miatt kátyúban van. Átfogóan értelmezhető lesz, honnan erednek a gondolatok és érzelmek, és hogyan hatnak az ember természetes energiaáramlására. Apránként megszabadulhatunk az ún. szamszkaráktól, vagyis pszichológiai hegektől, amelyek miatt letapadunk és nem tudjuk elérni a csúcspotenciálunkat.  

Ideje felhagyni a küszködéssel és belekezdeni a dolgok megtapasztalásába: elsajátítani Michael A. Singer gyakorlati tanításait, amely a felszabadultság, a nyíltság, az önismeret birtokában élhető élet felé hajtja az embert.
 

Legfőbb ideje Felszabadultan élni!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?