Sorozatok

Megjelent a Sex/Life 2. évadának előzetese

 

Változó véleménnyel fogadták a Sex/Life című sorozat első évadát a kritikusok. Egy házas nő és egy újra felbukkanó ex pasi találkozása, amely megváltoztat mindent az addigi idillinek tűnő párkapcsolatban. A széria folytatódik és meg is jelent hozzá az előzetes is!

Korábban már beszámoltunk az első évad élményéről, amelyben megismerhetik a nézők Billie-t, a kétgyermekes családanyát. A nő élete tulajdonképpen felhőtlen: vonzó férj, csodás ház, ám valami hiányzik számára. Fantáziál ex szerelméről, mi több laptopján naplót is ír érzéseiről. Mindez azonban hamar valósággá válik, hiszen felbukkan Brad, megváltoztatva  az addigi idilli életet.

Márciusban tér vissza a Sex/Life

A Netflix nemrégiben jelentette be a sorozat folytatását. A főszereplő Billie-n(Sarah Shahi) és Brad-en (Adam Demos) kívül a férj Cooper (Mike Vogel), Sasha (Margaret Odette), Devon (Jonathan Sadowski) és Francesca (Li Jun Li) tér vissza.

Rajtuk kívül csatlakozik a csapathoz, a Batwoman sztárja Wallis Day, Darius Homayoun (Teherán) és Cleo Anthony (Zűrös viszonyok).

A történet ott ért véget, hogy Billie kibékült férjével, azonban ex pasiját egyáltalán nem bírta elfelejteni, ezért elrohant a lakására. Férj és a volt szerelme? A kérdés csak az, hogy megkaphatja e mindkettőt Billie?

Akar egy stabil házasságot, de emellett szeretne egy veszélyes és kiszámíthatatlan kapcsolatot is. Nagyszerű anya akar lenni, iskolába akar járni, diplomát szerezni és dolgozni. Szóval, ezek azok a dolgok, amelyeket remélhetőleg ha megjelenik a 2. évad, képesek leszünk majd belemenni és felfedezni – mondta el Sarah Shahi.

A Sex/Life március 2-án tér vissza a Netflix platformjára.

 

Hozzászólások