Sorozatok

Megjelent a Pretty Little Liars spinn-offjának előzetese

 

Akik szerették Aria, Emily, Spencer, Hanna és Alison kalandjait, most örülhetnek, hiszen a PLL producere, Marlene King nem állt le, mivel elkészítette a spinn-off verziót, úgyhogy hamarosan megismerhetjük majd az új öt lány történeteit.

2017-ben 7 évad után ért véget a Pretty Little Liars. Az első epizód még 2010 nyarán került bemutatásra, amikor megismerhettük Rosewood fiataljai életét, továbbá azt, hogy egy rejtélyes éjszakán hogyan tűnt el Alison DiLaurentis. Az évadok alatt rengeteg fordulat, szerelmi szálak szövődtek, a barátnők pedig újra egymásra találtak, hogy kiderítsék, valóban meghalt-e a barátnőjük és ki lehet az a titokzatos üzenetküldő, aki megkeseríti a mindennapjaikat. A sorozatnak hatalmas rajongótábora alakult ki, de a 7. évaddal úgy döntöttek a készítők lezárják a történetet és lerántják a leplet Über A személyéről.

Mivel hatalmas volt a siker, Marlene már az utolsó évad befejezése előtt elhintette, hogy annyira hozzánőtt a történet, és kedveli ezt a világot, hogy elkészítene egy spinn-off verziót,  amelyhez végül Sasha Pieterse – azaz Alison és Janel Parrish (Mona) is csatlakozott. Sara Shepherd könyvéből készült fő sorozat után, az írónő egy másik könyvét használja fel Marlene.  A Pretty Little Liars: The Perfectionist nevet kapó sorozatban ismét öt lány kerül előtérbe, akik egy gyilkosság középpontjába kerülnek. Beacon Heightsben meghal egy fiú, akit előzetesen ők öten akartak megölni, végül a fiú tényleg halott lesz. A lányok megpróbálják kideríteni ki a gyilkos, mielőtt még rájuk terelődne a gyanú.

Az új szereplők között van a Disney Channel sztárja Sofia Carson, aki a gyönyörű és trendi Avát alakítja. Kelly Rutherfordot is láthatjuk, mint Claire Hotchkiss. Találkozhatunk Caitlinnel (Sydney Park), aki szeretne édesanyja szenátori nyomdokai lépni. Azonban új PLL-fiúkból sem lesz hiány, hiszen Eli Brown, mint Dylan, Noah Gray-Cabey, mint Mason és Evan Bittencourt, mint Andrew is csatlakozik a sorozathoz.

A Pretty Little Liars: The Perfectionists Pilot részét március 20-án vetítik majd.

Hozzászólások