FilmekHírekMédiaSorozatok

Meghiúsulni látszik a Szex és New York 3. része?

Hónapok óta zajlanak a találgatások, hogy mi lesz kedvenc divatmániás üzletasszonyainkkal illetve, hogy a nagy dumás Samantha Jones visszatér e harmadik részben? A cikkünkből kiderül, milyen lépésre szánták el magukat az alkotók. 

A négy szingli nő életét bemutató sorozat még az 1998-ban indult útjára, amiben Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha életét ismerhetjük meg, rengeteg vicces, megható, szerelmes jelenettel tarkítva és persze a divat, a luxus sem hiányozhatott a lányok világából. A sorozat egészen 2004-ig tartott, hat évadot vetítettek belőle, majd elkészítettek két filmes verziót is.
Közel tíz év eltelt a legutóbbi Szex és New York forgatása óta, de tavaly felmerült egy újabb rész készítése, ami várhatóan merőben más lehet, mint amit a nézők megszokhattak ettől a sorozattól. Samantha Jones, a férfifaló várhatóan nem jelenik meg a filmben, ugyanis Kim Cattrall elutasította a felkérést, Sarah Jessica Parker többszöri megkeresésére sem reagált. Amikor megtudta, hogy mi várható a legújabb részben illetve filmbéli kolléganője több pénzt kap, rögtön közölte a stábbal, hogy semmi esetre sem hajlandó a továbbiakban együtt dolgozni. Ezután felmerült az a megoldás is, hogy Samantha karakterét más színésznő játszaná el, így zöld utat kapna a már elkészült forgatókönyv is, amelyben James Andrew Miller  is részt vett, elmondott egy érdekes információt.
Valószínűleg szomorú jelenettel kezdődne a film, Mr. Big halálával, ami az egészre rányomná a bélyegét. Leginkább azzal foglalkozna, hogy Carrie hogyan dolgozná fel férje elvesztését és ebben barátnői milyen szerepet vállalnának. Sarah Jessica Parker szerint a sztori vicces és egyben szívszaggató lenne. Így már valószínűleg érthető lenne, hogy Kim miért nem akart részt venni a folytatásban, hiszen a figyelem inkább Carrie karakterére irányulna, mintsem a négy barátnőre. Eddig úgy tűnik, hogy a film meghiúsulni látszik, de a rajongók továbbra is várják a folytatást.

Ti kíváncsiak lennétek egy újabb filmre? 

 

Hozzászólások