Zene

Megérkezett Miley Cyrus – Malibu című klippje!

A napokban írtunk Miley Cyrus változásáról, miszerint mostantól visszafogottabban él. Hanyagolja az alkoholt, a füvet, valamint a kirívó ruhák, bimbótapaszok is a múlté.

Miley változásában nagy szerepet játszott a szerelem, hiszen egy évvel ezelőtt újból egymásra találtak Liam Hemsworth-tel, aminek boldogságából megszületett az énekesnő legújabb száma. A Malibu már harmadik hónapja szerepel a topplisták élén, Miley pedig nagyon boldog amiatt, hogy az iTunes Top 10-es listáján továbbra is helyet kap.

Legújabb számáról már többször hangoztatta, hogy más, mint a többi, és igaza is lett. A hangzása, illetve a klippje is gyönyörűre sikeredett. Miley életvidámabb mint valaha, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a klippben büszkén mutogatja eljegyzési gyűrűjét. A pár órája közzétett videón látható, hogy a lány milyen nyugodt, kiegyensúlyozott és visszafogott.

Nekünk nagyon bejön! Ti mit gondoltok a klippről és Miley változásáról?

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?