FilmekHírekMédia

Megérkezett az Üveg második szinkronizált előzetese

M. Night Shyamalan Sebezhetetlenje a 2000-es években jelent meg, míg a Széttörve tavaly, azaz 2017-ben jött ki a mozikba. Ezt a két filmet köti össze a 2019 januárjában bemutatásra kerülő Üveg. A történet ugyanis A sebezhetetlen folytatása és a Széttörve újabb felvonása.

Bruce Willis és James McAvoy mellett jövőre feltűnik a filmben Anya Taylor-Joy és Sarah Paulson is, ami méginkább dobni fog a várakozását illetően. Mindenesetre az előzeteseket elnézve ütős filmre számíthatunk, és az előzményekre való tekintettel megéri majd beülni a vetítésekre.

A Széttörve végét követően David Dunn (Bruce Willis) Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) emberfeletti képességekkel bíró énje, a Fenevad nyomába ered. Miközben több alkalommal is éles helyzetben találkoznak, a háttérben Mr. Üveg, azaz Elijah Price (Samuel L. Jackson) alakja bontakozik ki, olyan titkok őrzőjeként, amelyek mindkét férfi számára létfontosságúnak bizonyulhatnak.

A filmet 2019. január 24.-én fogják bemutatni a magyar mozik.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?