Könyvek

Megérkezett a TikTok egyik legnépszerűbb könyve Magyarországra!

Idén végre magyarul is megérkezett Lucy Score TikTokon is népszerű regénye, az Amin sosem leszünk túl! A könyv gyönyörű, puhatáblás verzióban jelent meg a Pioneer Books gondozásában, Bótyik Bettina Zora fordításában.

A lehengerlő, romantikus könyv főszereplője Knox, aki egy igen magányos lélek, csupán csak a basset hound kutyájával érzi jól magát. Egy napon azonban felbukkan Naomi, aki igen zűrös körülményekben van éppen, a férfi pedig úgy dönt, segít a nőnek helyrehozni ügyes-bajos dolgait. A kötet vicces, romantikus és tele van izgalommal! Na meg egy kis nyomozással. Vajon mit tud ez a könyv, amitől a TikTok úgy felkapta?

Lucy Score – Amin sosem leszünk túl

Knox ​örömmel játssza a rosszfiú szerepét, az életét pedig épp úgy szereti, mint a kávéját: magában. Egyedül basset houndját, Waylont tűri meg maga mellett. Knox ki nem állhatja a drámát, még akkor sem, ha az egy szökevény mennyasszony formájában kopogtat az ajtaján.
Naomi persze nemcsak úgy elszökött az esküvőjéről, hanem mentőmisszióra indult, hogy kiszabadítsa rég látott ikertestvérét Knockmeutból, ebből a bárdolatlan városkából, ahol a vitákat hagyományos módon rendezik: némi ütlegeléssel és pár korsó sörrel. Többnyire ebben a sorrendben.
Azonban Naomi pechjére gonosz ikertestvére semmit sem változott az elmúlt években. Tina rövid úton meglovasítja testvére autóját és pénzét, cserébe viszont valami teljesen váratlan dolgot hagy rá: egy unokahúgot. Naomi így pénz, autó, lakás és munka nélkül ragad egy teljesen ismeretlen városban, ahol bónuszként egy vadóc 11 évesnek is a gondját kellene viselnie.
Knoxnak jó oka van rá, hogy ne bonyolódjon komplikált kapcsolatokba és ne kezdjen zűrös nőkkel. De miután Naomi élete épp lassított felvételben omlik össze előtte, legalább annyit megtesz, hogy kihúzza őt a csávából. Amint aztán Naomi összeszedi magát, visszatérhet nyugodt, magányos életéhez.
Legalábbis ez a terv – egészen addig, amíg valódi veszély nem üti fel a fejét.

Lucy Score lehengerlő romantikus komédiája az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?