Könyvek

Márciusban érkezik a híres sci-fi szerző legújabb regénye!

Érkezik John Scalzi legújabb kötete magyarul, A Kaidzsú Állatvédő Társaság! Az Agave Könyvek kiadó a nemzetközi megjelenés után alig pár nappal hozza el a magyar olvasóközönség számára a sikerszerző új regényét, amely tematikában ezúttal eltér a megszokottaktól!

Napjaink legélvezetesebb sci-fi szerzője. – Joe Hill

A rajongóknak azért nem kell kétségbe esnie, ugyanis a kiadó szerint ezúttal sem lesz hiány a jó párbeszédekben és a humorban. Érdekesség, hogy már most elkeltek a regény televíziós jogai.

A Kaidzsu Állatvédő Társaság március 22-én jelenik meg Rusznyák Csaba fordításában.

John Salczi – A ​Kaidzsú Állatvédő Társaság

Amikor a Covid-19 végigsöpör New Yorkon, Jamie Gray egy ételszállító app futáraként kénytelen dolgozni. Kilátástalan helyzete azonban csak addig tart, amíg egy rendelés teljesítése során összefut Tommal, akivel érintőlegesen ismerik egymást régről. Tom a saját szavai szerint egy „állatjogi szervezetnek” dolgozik, és a csapatának sürgősen szüksége lenne egy egyszerű rakodómunkásra. Jamie, aki bármi mást szívesebben csinálna a futárkodáson kívül, azonnal elvállalja a munkát.

Tom csak azt nem köti Jamie orrára, hogy az állatok, amelyekről a csapat gondoskodik, nem a Földön élnek. Legalábbis nem a mi Földünkön. Egy alternatív dimenzióban gigászi, dinoszaurusz-szerű, kaidzsúnak nevezett teremtmények kószálnak emberek nélküli, trópusi világukban. Ők az univerzum legnagyobb és legveszélyesebb pandái, és most bajban vannak. Ugyanis nemcsak a Kaidzsú Állatvédő Társaság talált utat magának ebbe az alternatív világba, hanem mások is. Óvatlanságukért pedig milliók fizethetnek az életükkel a mi Földünkön.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?