Könyvek

Már előrendelhető Jennifer L. Armentrout high fantasy regénye a Könyvmolyképzőnél!

Jennifer L. Armentrout a Könyvmolyképző Kiadó egyik legnépszerűbb külföldi szerzője, így minden évben számíthatunk néhány magyar nyelvű újdonságra tőle. Januárban jelent meg az Originek című paranormális fantasy sorozat folytatása, tavasszal pedig már olvashatjuk az írónő nagy sikerű high fantasy regényét, amely a Vérből és hamuból címet kapta.

Ha ti is gyakran néztek könyves TikTok-videókat vagy otthonosan mozogtok a bookstagram világában, biztosan találkoztatok már ezzel a könyvvel, mert nagyon népszerű külföldön. A Vér és hamu sorozat jelenleg négy résznél tart, és várhatóan még további két kötettel fog bővülni a történet. Mivel high fantasy műfajról van szó, valószínűleg egy igencsak komplex világépítésre és sokszínű társadalomra számíthatunk.

A Vérből és hamuból várhatóan május 6-tól lesz elérhető a könyvesboltok kínálatában.

Én már nagyon várom a nyitókötet megjelenését, hiszen végre egy teljesen új stílusban olvashatunk az írónőtől. A regény Rácz Kata fordításában kerül kiadására, és szerencsére megkaptuk a gyönyörű eredeti borítót is. Bár az országos megjelenés még messze van, a Vérből és hamuból már előrendelhető 21% kedvezménnyel a Könyvmolyképző Kiadó webshopjában. Ha éltek az ajánlattal, akkor akár már március végén a polcotokra helyezhetitek a könyvet, ugyanis a kiadótól jóval hamarabb megszerezhetitek, mint más webshopoktól és könyvesboltoktól.

Ti is várjátok már a Vér és hamu első részét? Írjátok meg nekünk kommentben!

Jennifer L. Armentrout – Vérből és hamuból

Lebilincselő ​és akciódús, szexi, függőséget okozó, meglepő fantasy! Tökéletes olvasmány Sarah J. Maas és persze JLA rajongói számára.

EGY SZŰZ…

Egy új korszak hajnalán, a születésekor kiválasztották Poppyt, ezért az élete sosem volt igazán a sajátja. A Szűz élete magányos. Sohasem érinthetik meg. Sohasem nézhetnek rá. Sohasem szólhatnak hozzá. Sohasem tapasztalhatja meg az élvezeteket. Ám ő Felemelkedésének napjára várva szívesebben tölti idejét a testőreivel, és inkább harcol a gonosszal, ami elvette tőle a családját, mint hogy arra készüljön, hogy az istenek méltónak találják. De ez a döntés sem volt sohasem az övé.

EGY KÖTELESSÉG…

Az egész királyság jövőjének terhe Poppy vállát nyomja, és ez olyasvalami, amire egyáltalán nem biztos, hogy vágyik. Hiszen egy Szűznek is van szíve. És lelke. És vágyai. És amikor Hawke, az arany szemű őr felesküszik rá, hogy biztosítja a Felemelkedését, így belép az életébe, a végzet és a kötelesség összekuszálódik a sóvárgással. Hawke felkorbácsolja a lány indulatait, elülteti benne a kételyt azzal szemben, amiben eddig hitt, és megkísérti azzal, ami tilos.

EGY KIRÁLYSÁG…

Egy bukott királyság, amit magára hagytak az istenek, és amitől rettegnek a halandók, ismét feltámad, hogy erőszakkal és bosszúval mindenáron visszaszerezze, ami egykor az övé volt. És ahogy az átkozottak árnyéka egyre közelebb húzódik, a tiltott és a helyes közötti határvonal is elmosódik. Poppy nem csupán a szívét kockáztatja, hanem azt is, hogy méltatlannak találják az istenek, ráadásul az élete is veszélybe kerül, amikor minden véres fenyegetés, ami egyben tartja a világát, kezdi felfedni magát.

Jennifer L. Armentrout első high fantasyje.

Kim Harrison – Boszorkányfutam

Hozzászólások