Mandy Moore visszatért a zenei palettára

Mandy Moore nevét a Séta a múltba című film kapcsán ismerhette meg a közönség. A színész- és énekesnő 1999 óta vállal szerepeket, de első komolyabb alakításáért 2001-ig várnia kellett. Ekkor láthattuk a Neveletlen hercegnő-ben, ahol Lana Thomas formálta meg. Rá egy évre viszont jött a világsiker, amely után nem volt megállás. Az 1983-ban született Mandy Moore azóta olyan mozikban alakított, mint a Szabadság, szerelem, a Nászfrász vagy éppen a Hotel Noir.

2017-ben megkapta a This is Us sorozat egyik főszerepét, amelyben azóta is szerepet vállal. Rebecca Pearson-ként több alkalommal is dalra fakadt, így a korábbi próbálkozásokat követően ismét a zenei palettán találta magát. Nemrég tért vissza ugyanis a When I Wasn’t Watching című szerzeménnyel, amit a megjelenés óta több mint egymillióan hallottak már. A klippremiert követően felreppentek a hírek, miszerint az előadó turnéra is indul, de erről egyelőre nincsenek információk.

Mandy Moore a karrierje kezdetén dolgozott már énekesnőként, azóta pedig összesen hat nagylemezt adott ki. Egyik sem volt hatalmas siker, ám nagyon érződik, hogy szereti csinálni. Nem is csoda, hiszen hiába nem nyert számos díjat, a korongjait már több mint tíz millióan vásárolták meg. Legutóbb 2009-ben lepte meg a közönséget saját szerzeménnyel, így több mint tíz év után a rajongók már nagyon várják a következő CD-t.

Hozzászólások