Média

Májusi Netflix újdonságok

A Netflix újdonságok között számos érdekes produkció megtalálható. Érkezik például a Selena: The Series folytatása, a Lucifer 5. szezonjának második fele, illetve Amanda Seyfried thrillerje is, amiben férjével Manhattanből költözik egy kisebb városba. De vajon mi és mikor kerül fel a platformra?

Május 4-én jelenik meg a Selena sorozat második szezonja. A dél-amerikai énekesnőről szóló történet előző évada hatalmas sikert aratott, így kétség sem volt afelől, hogy érkezik a folytatás. A főszerepben Christian Serratos, Julio Maxias és Seidy Lopez. Az előzetes nemrég érkezett meg, amit már bárki megnézhet a csatorna youtube feltöltései között!

Érdekes sorozat kerül fel a kínálatba május 7-én, hiszen debütál a Jupiter’s Legacy. A szuperhősös alkotás főszerepében a régen látott Josh Duhamel, aki szépen kigyúrta magát a szerep kedvéért. Mellette feltűnik még Leslie Bibb, Elena Kampouris és sokak kedvenc színésze, Matt Lanter is. Utóbbit még a 90210-ből ismerhettük meg, azóta pedig számos produkcióban kapott helyet. Az előzetes nemrég jött ki, amelyet már meg is tekintettek!

A személyes kedvencem, Lucifer is visszatér, hiszen érkezik az 5. szezon második fele. Végre mindenki láthatja az ördög utolsó előtti felvonását, amelyben Tom Ellis visszatér, mint bukott angyal. Vajon, hogyan végződik majd a sorozat? Erre még várni kell, hiszen további részeket rendeltek be, az utolsó epizódokat pedig a napokban forgatták le. A végső szezonra azonban még év végéig, 2022 elejéig biztosan várni kell!

Még április végén láthatóvá válik Amanda Seyfried, James Norton és Natalia Dyer újdonsága, amely a Things Heard & Seen nevet kapta. A rendezői székben Robert Pulcini és Shari Springer Berman ültek. A thriller főszerepében egy fiataal nő áll, aki férjével együtt elhagyja Manhattant, hogy egy kisvárosban élhessenek tovább. De vajon megéri mindezt? Milyen sötét titkokat rejteget az új lakóhelyük? A filmből minden kiderül!

Felkerül továbbá a régebbi alkotások közül a Joker, a Miss Bala Gina Rodriquez főszereplésével, illetve a Deminode dráma is, ami az 1910-es években játszódik. Ne feledkezzünk meg továbbá a The Last Days-ről sem, amely még az 1990-es évek végén kapott Oscar-díjat. Hiányunk tehát nem lesz a Netflix újdonságok területén. Te melyiket várod a legjobban?

Hozzászólások