Lezárásához érkezett a 4MGY-trilógia! – J.D. Barker: A hatodik éjszaka

November 26-án befejezéséhez érkezett az utóbbi idők egyik legnépszerűbb sorozatgyilkosos trilógiája. A kritikusok szerint J.D. Barker A hatodik éjszaka című befejező kötettel tökéletes lezárást alkotott meg, ami bőven tartogat még meglepetéseket A negyedik majom rajongóinak számára. Tehát hogyha te is ismersz valakit, vagy akár te vagy az, aki kíváncsi minden idők egyik legnagyobb sorozatgyilkosának indítékaira, akkor itt a megfelelő ajándék a karácsonyfa alá!

J.D. Barker – A hatodik éjszaka

A trilógia befejező részében nyaktörő sebességgel kerülnek napvilágra a múlt részletei, és végre fény derül a Négy Majom Gyilkos indítékára is.

Sam Porter nyomozóban a „Bocsáss meg, Atyám!”-szöveg rég elfeledett emlékeket idéz fel, a szándékosan eltemetett múltat. Anson Bishop számára ez a három szó köti össze a gyermekkort a jelennel, miközben fellebbenti a fátylat az évtizedek óta rejtegetett igazságról.

Ez a holttestek mellett hagyott szöveg arra utal, hogy az áldozatokkal ugyanaz a gyilkos végzett, de azonos időben fedezik fel őket Chicagóban és Dél-Karolinában. Ha ugyanaz a gyilkos végzett velük, vajon hogyan hidalta át az ezer mérföldes távolságot?

A Chicagói Rendőrség és az FBI háza táján közben teljes a zűrzavar: egy lezárt kórház, egy szélhámos zsaru és korrupció egészen a legmagasabb szintekig. Amikor Anson Bishop, a hírhedt 4MGY sorozatgyilkosságok gyanúsítottja feladja magát, egy meglepő történettel áll elő, amely a feje tetejére állítja a nyomozást, és az összes érintett életét megváltoztatja.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?