FilmekHírekMédia

Legjobban várt horrorfilmek 2018-ban

Hang nélkül

2018 talán legjobban várt horrorfilmje a Hang nélkül.  A történet egy családról szól, akik egy olyan világban próbálnak túlélni, amit ragadozók leptek el. A legkisebb zajra is lecsapnak, ám ez a család mégis életben van. Egy gyermeküket már elvesztették, ám a gyász mellett öröm bújkál, hiszen útban van egy újabb élet…

Mozipremier: 2018. május 3.

Felelsz vagy mersz

Lucy Hale főszereplésével ezúttal egy horror-thrillert kapunk. A játékot magát mindenki ismeri, feltesszük a kérdést, hogy ‘felelsz vagy mert’, aztán választhatunk, melyiket tesszük. Nos, ez itt sincs másként, egy ilyen ártatlan játékkal kezdődik az egész, és egészen addig az is marad, amíg a hazugokat el nem kezdik megbűntetni. A Blumhouse Productions olyan filmeket tudhat magáénak, mint például a Boldog halálnapot vagy a Széttörve, úgyhogy ezt is kíváncsian várjuk.

Mozipremier: 2018. június 21.

Hívatlanok 2 – Éjjeli préda

A Hívatlanok második részét már meg is tekinthetitek a mozikban. A Johannes Roberts által rendezett filmben ezáltal egy négytagú család nyaralását követhetjük nyomon, ahova egyszercsak váratlan vendégek érkeznek.  A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait…

Mozipremier: 2018. március 8.

 

Ghostland – A rettegés háza

A történet szerint egy édesanya két gyermekével beköltözik egykori nagynénjük házába. Első ott töltött éjszkájukon gyilkos betörők rontanak rájuk. Évekkel később az idősebb lánytestvér megírja a horrorisztikus este történetét, így sikerül feldolgoznia a múltat. Ám húgának, aki még mindig ott lakik a házban, nem sikerül, és lassan elveszti a józan eszét. Nővére 16 év után hazatér, de hamar rájön, lehet nem volt a legjobb ötlet… Crystal Reed és Emilia Jones főszereplésével kíváncsian várjuk a bemutatót!

Mozipremier: 2018. április 19.

 

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?