Könyvek

Különleges thriller érkezett a Könyvmolyképző Kiadónál!

A Könyvmolyképző Kiadó egy ideje nagy figyelmet fordít arra, hogy ifjúsági történetek mellett a horror vagy éppen a thriller műfaj rajongóinak is kedvezzen. Kristálypöttyös sorozatuk pont őket hivatott kiszolgálni, hiszen egymás után hozzák el nekünk benne a jobbnál-jobb műveket. Ezúttal is egy érdekes kötet érkezett ebbe a válogatásba, méghozzá nem más, mint Wendy Webb A tó lányai című műve!

Történetünk főszereplője Kate Granger, aki egy zátonyra futott házasság után tér haza szülei otthonába, a Felső-tó partjaihoz. A nőt nagyon megviselte az elválás, így minden vágya az, hogy megnyugodjon és egy kicsi békére lelhessen. Ez azonban nagyon nem akar összejönni neki, ugyanis a parton rövidesen egy meggyilkolt nő holttestére bukkan. Az áldozat furcsán régies ruhát visel, a karjaiban ráadásul egy ugyancsak halott csecsemőt tart. Senki sem tudja ki lehetett ez a titokzatos nő vagy, hogy mi történhetett vele. Kate azonban megdöbbenve jön rá, hogy látta már őt. Méghozzá az álmaiban…

Egy évszázaddal korábban egy szerelmi történet szörnyű fordulatot vett, ám ez soha nem derült ki az emberek számára. Most, ennyi évvel később, újabb és újabb nyomok kerülnek elő, amelyeknek Kate válik az egyedüli fogadójává.  Rá hárul a feladat, hogy a bizonyítékok és az álmai segítségével a végére járjon ennek a szörnyű históriának.

Az alapötlet tehát rendkívül izgalmasnak hangzik, olyasminek ami ötvözi a thriller-t a misztikummal és talán egy csipetnyi horrorral. Mi már alig várjuk, hogy olvashassuk, ráadásul a Könyvmolyképzőnél már akár meg is rendelhetjük! A megjelenésre sem kell már várni, ugyanis a könyv már 2021. december 8-án a boltok polcaira került!

Wendy Webb – A tó lányai

EGY ​SZÁZÉVES GYILKOSSÁGHOZ ÁLMOKON KERESZTÜL VEZETNEK A NYOMOK.

Házassága zátonyra fut, így Kate Granger hazatér a szülei otthonába, a Felső-tó partjaihoz, hogy összeszedje magát – ám a sekély vízben egy meggyilkolt nő holttestére bukkan. A nő furcsán régies ruhája ráncaiban egy csecsemő rejlik – ugyanolyan kihűlt és békés, akárcsak az anyja. Senki sem tudja azonosítani a nőt. Kivéve Kate-et. Ő ugyanis látta már. Az álmaiban…

Száz évvel korábban egy szerelmi történet tragédiával zárult, ám a rejtély feltáratlan maradt. Eljött az ideje annak, hogy a tó elárulja a titkait. Ahogy sorra bukkannak elő a rejtélyek, Kate egyre mélyebbre szédül egy kísérteties legenda örvényeiben, melyet generációkon át csak suttogva adtak tovább. Most Kate-en a sor, hogy meghallgassa.

A halott nő kinyúl a sírjából, Kate pedig felé hajol. Találkozniuk kell, még ha csak álmokban is, hogy helyrehozzák a múlt vétségeit.

Lenyűgöző, vérfagyasztó regény az „Északi gótikus regények királynőjének” a tollából.

HAGYD, HOGY ELVARÁZSOLJON!

Hozzászólások