Média

Külföldi youtuberek, akiket érdemes megismerni

Évek óta egyre több youtuber van a piacon. Magyarországon ez kicsit később kezdődött meg, de mára már itthon is telített a piac és nehéz újoncként kitűnni a tömegből. Mindenki ismeri Videómániát, Viszkok Fruzsit, Follow Annát, viszont szinte senki sem tudja, ki az a Majer Viki vagy épp Fatima Panka. A külföldön érvényesülni próbáló videókészítők dolga ennél milliószor nehezebb, hiszen angolul tartalmat gyártani szinte bárki tud. Most elhoztam nektek pár olyan általam kedvelt youtubert a nagyvilából, akiket valószínűleg nem ismertek, pedig érdemes rájuk figyelmet fordítani.

Kayln Nicholson 2011-ben csatlakozott a youtuber családhoz. A kanadai lány 23 éves, aki kutyájával él és utazik a nagyvilágban. Egy csodálatos apartman tulajdonosa, a videógyártás mellett pedig saját márkájával foglalkozik. A KOZE-nál számos apróságot lehet vásárolni, de természetesen a divatmániája miatt ruhákat is tervez. 1,4 millió feliratkozóval rendelkezik és a vlogoktól kezdve, a “Mit eszem egy nap?” videókkal és a felpróbálós haul tartalmakkal is szívesen foglalkozik. Imádom a stílusát, a beszédét, az egyszerű és letisztult otthonát, illetve persze a kutyusát, aki írtó cuki. Egy ideje már sportosabb kisfilmeket is gyárt, amik szintén passzolnak a mai világba. Próbál modern lenni és haladni a korral, de azért is szerettem meg annyira, mert nem próbál görcsösen tartalmat gyártani. Rengeteg időt fektet a videóiba és ez meg is látszik. Katt és böngésszetek ti is a közel hét év alatt összegyűlt videókból!

Liezl Jayne Strydom dél-afrikai hölgyemény, aki 2014 óta készít videókat a youtube-ra. 18 kilós súlyvesztesége inspirálta arra, hogy megossza történetét a nagyvilággal és tanácsokat adjon a túlsúllyal rendelkező embereknek. Liezl folyamatosan gyárt tartalmat “Mit ettem ma?” kategóriában, emellett pedig akár fél órás videókat is forgat arról, hogyan tudod jobban beosztani a napi kalóriáidat, emellett pedig edzős kisfilmekkel dobja fel a csatornáját. Jelenleg több, mint 450 ezer feliratkozóval rendelkezik, de ez a szám napról napra csak nő. Tartalmait recepjeivel teszi még színesebbé, amiket a mai napig 27 millióan tekintettek meg

Kayley Melissa neve többetek számára ismerős lehet, hiszen 1,5 millió feliratkozójával ő az egyik legnépszerűbb a hajkészítős videók területén. Kayley 2010-ben csatlakozott a youtube családhoz, azóta pedig több, mint 176 millióan nézték meg a videóit. Csak és kizárólag ebben a témában gyárt tartalmakat, de azok mindegyike minőségi és stílusos. egy gyönyörű hosszú szőke hajú hölgyről van szó, akinél minden alkalomra találunk megfelelő ötletet frizurák terén. 

Gemma Stafford a sütikészítés nagyasszonya. Szintén több, mint másfél millió feliratkozóval rendelkezik a csatornáján, ám a megtekintések számára sem lehet panasz. Gemma folyamatosan tölt fel videókat sütikről, cupcakekről, édességekről, italokról és turmixokról is. Csinált már süteményből pizzát, de készített már poharas spagettit, levest vagy épp tojást. A minimalista stílusra megy rá, a legtöbb receptjéhez alig szükséges pár alapanyag. Rengeteg ötletet tudtok meríteni a videóiból, emellett pedig egy csodás, kissé giccses, de annál aranyosabb konyhában mutatja be mindezeket.

Freddy My Love egyenlő a stílussal. Magam is meglepődöm, hogy a kedvenceim közé sorolom, mégis annyira megkedveltem ezt a lányt, hogy az hihetetlen. Egy igencsak kedves, aranyos, egyszerű lányról van szó, aki inkább a letisztult vonalat kedveli. Haul, egyéb ruhás, szépséggel kapcsolatos és évszakoknak megfelelő videókkal színesíti a repertoárját. A londoni lány 2012-ben csatlakozott a youtubehoz, azóta pedig 711 ezer feliratkozót szerzett. Alkotásait több, mint 42 millióan látták az oldalon, de ez a szám napról napra növekszik. Ha egy igazán stílusos divatgurut szeretnél követni a mindennapjaid során, akkor a Freddy My Love csatornát bátran ajánlom, instagram profiljánál pedig egyenesen a tökéletesre törekszik.

Hozzászólások