BeautyÉletmódStílusSzépségápolás

Koreai primer teszt – a THEFACESHOP márkától

A koreai termékek világszerte nagyon kedvelt kozmetikai cikkek, nem hiába, hiszen, ha csak a koreai emberek viszonyát vizsgáljuk az arcápolás terén, szembesülhetünk azzal, hogy mennyire tudatosak e téren. A fényvédelem fontossága, a szérumok, a fátyolmaszkok és a különféle természetes összetevőjű arcápolók a nők mindennapi rutinjából elengedhetetlenek.

Egyre több európai nő is áttér a 10 lépéses koreai bőrápolásra, vagy egyszerűen a termékeik használatára. Attól függetlenül, hogy nem éppen a szomszédba van Dél-Korea, nagyon kedvező áron lehet így is beszerezni a termékeiket különféle online felületeken, akár ebayen is.

A terméket az egyik legjobb barátnőm tanácsára rendeltem meg ebayről, potom 1500Ft-ért. Őszintén szólva ennyi pénzért nem vártam hatalmas csodát, de reméltem, hogy az alapfunkcióját beváltja majd.  Ahogy a képeken is láthatjátok a termék dizájnja nagyon letisztult, minimál, ami nekem kifejezetten bejön. Az ízléses csomagolás mellett az összetevők sem rosszak, hiszen kiméletes bőrbarát összetevőket tartalmaz és bár tartalmaz parfümöt, mégis ez az összetevő az INCI végén található. A termékből két típus érhető el, amiből én a Mint árnyalatot választottam, a másik pedig egy levendulaszínű változat. Nem, nem kell félnetek, a krém színe az arcra felvíve nem fog látszódni. Az állaga egy sűrűbb krémre hajaz, az illata enyhén gyógynövényes beütésű tubusból, de arcra felvíve hagy maga után, egy olyan “illatot”, ami számomra nem kellemes és ezt mások is jelezték.

A primer funkcióját betölti, elősegíti az alapozó egységes eloszlását, de pár óra után azokon a területeken, ahol alapvetően is hajlamosabb vagyok a kiszáradásra, a termék elkezd peregni, ami kevésbé szép látványt tud nyújtani és a számomra kellemetlen krémszag sem szűnik az idő elteltével.  Mint a legtöbb koreai termékben ebben is találhatunk fényvédőt, de azt el kell mondjam, hogy ha csak ezt a krémet használjuk erre a célra, az nem fogja megvédeni a bőrünket a nap káros sugaraitól, hiszen alapvetően túl kevés primert viszünk fel a bőrünkre ehhez. Megmondom őszintén még nem használtam primer alapot soha, ez volt az első ilyen termékem. A primer, nem ütötte meg az elvárasaim alsó lécét sem, bár összességében nem rossz termék, akit nem zavar a “szaga” és nem hajlamos hámlásra, az lehet, hogy a mindennapokban a legjobb barátjának fogja tartani. Ennyi pénzért pedig mindenképp megéri. Példa erre a barátnőm, akinek tökéletesen bevált a termék.  Próbáljátok ki ti is és írjátok meg nekünk, hogy nektek mi a tapasztalataitok ezzel a primerrel kapcsolatosan!

Ti használtok koreai kozmetikumot? Mit tudnátok ajánlani?

Hozzászólások