Könyvek

Könyvmolyképző megjelenések: Rázós, Sötét örvény és Arany pöttyös

Mivel többségben a Vörös, illetve Rubin pöttyös könyvekre van igény az olvasók körében, a Könyvmolyképző az utóbbi időben kissé hanyagolta a Kristály pöttyös, Sötét örvény, valamint a Rázós könyvek megjelenését, az olvasók legnagyobb bánatára.

A kiadó a moly.hu-n most több kérdést is megválaszolva adott információt a közeljövőben megjelenő komolyabb hangvételű regényeiről, amiket most össze is gyűjtöttünk nektek!

Rázós könyvek

J. A. Redmerski Gyilkosok társaságában című sorozatának első részét, a Megölni Sarait a molyon 90%-osra értékelték az olvasók, de a kiadó a folytatásáról még nem hozott döntést.

Beth Flynn Kilenc ​perc című sorozatának első része a tavaly októberben jelent meg, a második része pedig 2019-re várható. Pontos dátumot még nem tudtak közölni.

Sötét örvény

Kevin Hearne A Vasdruida Krónikáinak várható a folytatása – amely így már 5 kötetre fog bővülni -, de időpontot még nem adott a Könyvmolyképző.

Peter V. Brett A Rovásemberére bár dátum nem érkezett, de a folytatása biztos.

Neal Shusterman: Unwind – Bontásra ítélve sajnos nem hozott annyit a portára, hogy a kiadó biztosat mondjon, így ennek folytatásának sorsa bizonytalan.

Arany pöttyös

Az Outlanderrel nem hagynak minket cserben! Diana Gabaldon sorozatának 5. része idén ősszel fog megjelenni. Mivel a folytatáson ugyan az a fordító dolgozik, aki a negyedik résznél is munkálkodott, innentől kezdve mindig ekkorra várható a megjelenés!

Karen Rose Alone in the Dark c. kötete is érkezni fog, bár legkorábban csak jövőre.

Paullina Simons regényét A ​bronzlovast is a tavalyi évben foghattuk kezünkbe, erről azt az információt olvashattuk, hogy a folytatásról még folyik a tárgyalás a jogtulajdonossal, így nem tudnak biztosat mondani.

A Könyvmolyképző reményei szerint a Könyvhétre érkezni fog friss Arany Pöttyös, Rázós, Zafír és akár Sötét örvény és Kristály kötettel is. Biztosat bár nem ígérnek, hiszen ez volt a tervük a Könyvfesztiválra is, de ami késik nem múlik, hamarosan számíthatunk még több megjelenésre!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?