Könyvek

Könyvmolyhírek – érdeklődtetek a Molyon májusban

Júniusban sem maradhat el egyik kedvenc sorozatunk, a Könyvmolyhírek! Ebben a hónapban főként a Könyvmolyképző volt terítéken az olvasóknál, az Érdeklődnék, hogy… zónában, azonban egy-két másik kiadó is fel-felbukkant.

A Könyvmolyképző Kiadó felé kérdés volt tehát, hogy érkezik-e Mariana Zapata könyv?  A jó hír az, hogy igen! A kiadó azt válaszolta, hogy a From Lukov with Love című kötetet már nézegetik ők is! Mi több, a sokat kérdezett Tillie Cole könyv is érkezik, ugyanis végül szerződtek a Raze: A Scarred Souls-ra, azonban ez csak jövőre fog megjelenni. Elle Kennedy-től a The Risk is rendszeres kérdés, várhatóan július 23-án jön – a borító már a jogtulajdonosnál van, hiszen eredeti borítóval érkezik.

Ker Dukey és K. Webster közös könyve, a Pretty New Doll valószínűleg év végén vagy jövőre fog megjelenni, továbbá a sorozat 4. részére is megvan már a szerződés. Két Penelope Ward kötet is érkezni fog. A My Skylar és a Gentleman Nine, illetve egy Ella Maise könyv is, a The Hardest Fall, az év második felében várható magyarul, továbbá Bromberg Faking It kötete már a fordítónál van. További jó hír, hogy július 13-án érkezik L. A. Fiore Savage című könyve! Szintén nyáron várható a gyermekek számára az Egy kiskocka naplója.

Az Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában folytatásáról is érdeklődtetek. A kiadó szeretne a második részre is szerződni, így akár még az utánnyomásról is szó lehet. A Marked Men sorozatnak, Jay Crownovertől azonban nem lesz folytatása, a második rész a Jet olyan rosszul teljesített, hogy el kellett állnia a kiadónak a harmadik résztől.

Hatalmas öröm a Brent Weeks rajongóknak, hogy érkezik a Fekete Prizma utánnyomása! Igaz, pontos dátum még nincs, de a Könyvmolyképző szerint leghamarabb nyár végén már a kezükbe foghatják a friss megjelenést. Szintén újranyomásban – ráadásul teljesen új köntösben – érkezik a Vastündérek sorozat mind a négy része.

E-book kérdés is érkezett, Glendy Vanderah-tól az Ahol az erdő a csillagokig ér kapcsán érdeklődtetek, azonban a kiadónak erre nincsenek jogai, így sajnos ez nem várható.

A 21. Század Kiadóhoz Maya Banks kérdés érkezett, mégpedig hogy mikorra várható a KGI sorozat következő része, azonban a kiadó erre még nem tudott válaszolni.

A GABO kiadónál A Kiválasztott krónikája című sorozat harmadik részének érkezése volt a kérdés. A kötet június 23-ára van ígérve.

Mákháború rajongói figyelem! Augusztusra ígéri az Agave Könyvek a sorozat harmadik kötetét, amely tartalmazni fogja a Fuldokló hit című írást is!

Végezetül pedig a Delta Vision-höz érkezett egy Brandon Sanderson kérdés, mégpedig a Skyward sorozata kapcsán. A kiadó azt válaszolta, hogy minden Sanderson kötetet terveznek megjelentetni, így előbb-utóbb érkezni fog.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?