FilmekHírekKönyvekMédia

Könyvadaptáció lett a Netflix egyik legnézettebb filmje

Szerintem senkit sem lepek meg azzal, ha azt mondom, hogy A fiúknak, akiket valaha szerettem című adaptáció lett a Netflix egyik legsikerebb filmje. Az alkotás nyáron debütált, amely Jenny Han könyvéből készült. A színészek neveit azóta millióan ismerték meg, mi sem mutatja jobban, minthogy a két főszereplő instagramja pár hónap alatt a pár száz ezres követőszámból több milliósra nőtte ki magát.

Noah Centineo korábban a The Fosters című Freeform sorozaton dolgozott, miután Jake T. Austin otthagyta a stábot. A színészt ezáltal ismerhették meg, amely során 800 ezer instagram rajongót szedett össze, ám mégis a film hozta meg számára a várva várt sikert, hiszen azóta már több, mint 13 millióan követik mindennapjait.

A platformon elárulta, hogy 80 millió előfizető látta eddig a saját gyártású filmjeiket, amely magában foglalja a mostani mellett a The Kissing Booth-ot, a Sierra Burgess Is A Loser-t, illetve a Set It Up-ot. A négy közül természetesen az idén megjelentnek a legmagasabbak a számai, még ha konkrét adatokkal nem is láttak el minket.

Hozzászólások