MédiaSorozatokZene

Klippremier: Thalía, Lali – Lindo Pero Bruto

Thalía neve talán senki számára nem ismeretlen, hiszen a ’90-es évek végén több argentin szappanoperában is főszerepet játszott. Ő volt Rosalinda, illetve Marimar is. Azóta hozzáment Tommy Mottola producerhez, aki nem szerette volna, ha a felesége továbbra is ilyen szériákhoz adja a nevét. Éppen ezért Thalía lemondott a színészetről és zenei téren tevékenykedett tovább, nem is sikertelenül! Korábban számos nagysikerű közreműködést hozott már össze Natti Natasha-val vagy éppen Maluma-val.

Ezzel szemben Lali kevésbé ismert hazánkban, bár, ha jól visszaemlékeztek, akkor a neve ott volt minden délelőtt a tévék képernyőjén. Ő játszotta ugyanis Robertát a több, mint tíz évvel ezelőtti sikersorozatban, a Csacska Angyalban. A fiatal lány azóta szintén inkább a zenei palettán mozog gyakrabban, bár ő Thalía-val ellentétben nem hagyta ott a színészi pályát sem. Azóta láthattuk már az Isten áldjon, Esperanza főszerepében, illetve a Mosolyt kérek! című szappanoperában.

A két előadóművész most összefogott és elkészítették a nagyon is színes kisfilmet a Lindo Pero Bruto című szerzeményhez. A klip elején még eredeti hajszínük és stílusuk is megjelenik, aztán az egész átfordul egy kicsit extrémebb formátumba.
Bár Lali és Thalía között 20 év korkülönbség van, nem okozott nekik problémát a közös munka.

Hozzászólások