KLIPPREMIER: Billie Eilish – all the good girls go to hell

Billie Eilish úgy gondolta, hogy ideje túl lépni a bad guy-on, így a mai napon újabb videóklippel jelentkezett. Az első, WHEN WE FALL ASLEEP? WHERE DO WE GO? című stúdióalbumáról választotta ki az all the good girls go to hell dalt, ami eléggé sötét és szó szerint ördögi szöveggel rendelkezik, de furcsamód a környezetvédelemmel kapcsolatos.

“Olvastam valahol, hogy néhány rajongó úgy gondolja, hogy az all the good girls go to hell az éghajlatváltozásról szól. Szeretem, hogy ezt gondolják. Hiszen, igazuk van.” – mondta az énekesnő.

Az egész videóklip egyébként úgy tűnik, mint ha a bury a friend című számának a folytatása lenne. Ez is igazán horrorisztikusra sikeredett, az pedig kifejezetten tetszett, ahogy Billie végigvonul az égő városon a hatalmas fekete szárnyaival. Ahogy a cím is sugallja – minden jó kislány a pokolra jut -, a kisfilm tele van tűzzel és sötétséggel, a zene pedig tükrözi az énekesnő egyedi stílusát és videóinak vizuális elemeit. Pazarul illik a személyiségéhez és az eddig megjelent videóihoz az egész képi világ, amit Rich Lee rendezett, Los Angelesben.

A 17 éves énekesnő hirtelen robbant be a zeneiparba és még gyorsabban tett szert hírnévre és ezáltal rengeteg rajongóra. Az emberek egyszerűen imádják őt. Egyedülálló “Bad Guy” című dala nemrégiben vette át Lil Nas X-tól az első helyet a Billboard toplistáiban, és emellett meghívást kapott, hogy működjön együtt számos híres tervezővel. Nektek, hogy tetszik ez az igazán hátborzongató videóklip? 

Hozzászólások