Sorozatok

Kiderült, hogy ki lesz a főszereplője az új Riverdale spin-offnak!?

Korábban már volt arról szó, hogy elkészülhet egy esetleges Riverdale spin-off. Bár a sorozat nézettsége eléggé megcsappant, a csatorna úgy gondolta, hogy egy esetleges mellékszéria megérne egy misét. A Katy Keene című alkotás négy ikonikus Archie Comics karater életét mutatja be, beleérve Katy-t, a divatlegendát, aki húszas évekbeli álmait követi a Nagy Almában.

Ennek főszerepére választották ki a Pretty Little Liars korábbi sztárját, Lucy Hale-t. A színésznő egy bátor, független, de nagyszívű New York-it alakít majd, akinek az a legnagyobb álma, hogy sikeres divattervező legyen. Amikor nem dolgozik, akkor barátaival tölti az időt, ileltve randikra jár, hátha megtalálja a nagy Ő-t.

Lucy korábban már dolgozott a CW-nél, hiszen a Life Sentence főszerepében is ő állt korábban, de sajnos a sorozat csak egy évadot élt meg 2018-ban.

Az első epizódra csatlakozik hozzá Camille Hyde, Ashleigh Murray, Lucien Laviscount, Sterling Knight és Julia Chan. A forgatókönyvet Michael Grassi és Roberto Aguirre-Sacasa közösen írják meg.

https://www.instagram.com/p/Bu4dBdugU9D/

Hozzászólások