Könyvek

Képregényújdonságok a Ciceró Kiadótól!

A Ciceró és a Gabo kiadó a tavalyi évben is sorra hozta el nekünk a színvonalasabbnál-színvonalasabb képregényeket. Pár napja ráadásul már azt is bejelentették, hogy milyen új címekre számíthatunk tőlük 2022-ben! Ezekből szemezgettük ki most az általunk legjobban vártakat!

Brian K. Vaughan – Paper Girls 2

A 2021-ben megjelent nagy sikerű Újságoslányok folytatása már idén érkezik a kiadótól. A második kötetben folytatódnak az újságkihordó lányok kalandjai és persze az időutazások. A gyönyörű színvilágú és izgalmas történetű képregény nem hiányozhat egyetlen sci-fi kedvelő polcáról sem!

Rachel Smythe – Lore Olympus 2

Rachel Smythe lenyűgöző webtoon sorozatának újabb részét hozza el nekünk a kiadó sokak örömére. A lapokon Perszephoné és Hádész egymásra találását követhetjük a megszokott részletgazdag és csodálatos kivitelben. Erősen ajánlott azoknak, akik szeretik a romantikus történeteket, érdeklődnek a görög istenek iránt, vagy éppen egy felemelő, ám helyenként szívszorító történetre vágynak.

Noelle Stevenson, Grace Ellis, Shannon Watters – Lumberjanes 2

A magyarul Cserkeszterek címmel megjelent képregény öt barátnő nyári tábori kalandjait követi. A lányok folyton nem mindennapi eseményekbe keverednek: egyik nap háromszemű rókákkal harcolnak, másnap meg már rejtélyes barlangokat kutatnak. Történésekből a sorozat második részében sem lesz hiány és az első részből kiindulva ez is tele lesz akcióval és misztikummal. Fantasy rajongóknak és a könnyed történetek kedvelőinek erősen ajánlott!

Tervezitek valamelyiket beszerezni? Ha igen, melyiket? Van esetleg még olyan képregénymegjelenés, amit nagyon vártok idén? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások