Kendall Ryan – Szeress ​és akarj (Szeress és hazudj 2.)

A Szeress és hazudj tipikusan az a történet, amit az ember kényelmesen elolvas egy unalmas estén, hiszen pár óra alatt könnyen át lehet gördülni az oldalakon. Egy szexi romantikus és erotikus sztori, ami olyan csattanóval ért véget, hogy kárpótol minket azért, amiért kissé kidolgozatlan maradt maga a könyv.

Miután Colton Drake felesége megjelent a sorozat első részének a végén, Sophie teljesen érthetően felháborodott, és a Szeress és akarjban szabadságra ment szexrabszolgaságának ideje alatt. Szerencsére nem kellett sokat várni, és megérkezett a férfi, hogy mindent megmagyarázzon. Shophie ezt elutasítja, de azért elfogadja a luxuslakosztályt, amit Colton fizet neki.

Hogy őszinte legyek, pár napot pihennem kellett a könyv letétele után, mert bár tetszett a történet, mégis vegyes érzelmek kavarogtak bennem. A regény rövid volt, akárcsak az első résznél, itt is gyorsan olvashatóak voltak a fejezetek és két óra alatt már túl is voltam az egészen. Tetszett az erotika, az alapötletet még mindig imádtam, hogy szexrabszolga lett a lányból, de odaveszett az egésznek a varázsa onnantól kezdve, hogy Sophie lelépett. Oda lett annak az egyességnek a jelentősége, a lány fittyet akart hányni rá, csak mint mellékes dolog jelenik meg a cselekmény során. Aztán nagyon tetszett Sophie testvérének karaktere, de őt magát már kevésbé kedveltem ebben a részben. Tele voltam kettős érzésekkel.

Tehát Sophie-t már kevésbé szerettem, mert míg az első részben Becca miatt tett mindent, itt végig magát tartotta szem előtt, ami bár alapvetően nem baj, de nem ehhez voltunk szokva. Eddig önzetlen volt, másokra koncentrált, itt viszont meg sem akarta hallgatni Coltont jó hosszú ideig. Aztán meg jött a sajnálkozás. Becca viszont egy igazi tűzről pattant lány lett, akit lehetetlen volt nem megkedvelni, a könyv fénypontja lett számomra.

Értek csalódások, de mégis élveztem olvasni. A Szeress és hazudjhoz hasonlóan ez is kikapcsolt, kiszakított a hétköznapokból és ellazított. Nem kellett gondolkodni, megjáratni az agyamat és elmélkedni. Jólesett olvasni. Nem voltak benne felesleges leírások, bonyolult gondolatok és ez jó volt. Egy szexi történet volt, romantikus lezárással. Aki elolvasta az első részét, ki ne hagyja a másodikat sem!

Azt leszámítva, hogy a Szeress és akarj nem fog a kedvenceim közé tartozni, várom a sorozat további két részét, ami Colton két testvéréről fog szólni. A Szerelem első érintésre május 31-ére van ígérve, ami már nincs olyan messze!

A recenziós példányért köszönet az Álomgyár kiadónak!

http://www.ahmagazin.com/konyvek/meghan-march-rad-vagyom/

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?