AHdvent

Karácsonyi ajándékötletek lányoknak

Karácsony előtt egy héttel, úgy gondolom sokan vagyunk még ugyanabban a cipőben, nincs meg minden ajándék, nem csomagoltunk, nem találtuk ki az ünnepi menüt, ráadásul sok a munka, itt a vizsgaidőszak és az év végi hajrá. Én sem vagyok az a típusú ember, aki már októberben elkezdi az ajándékok beszerzését, inkább az őrületben csapok le azokra a termékekre, amik végül a fa alá kerülnek. Idén azonban már a black friday-t levezető hét után elkezdtem listát írni. A családban és a baráti körben az az alapelv, hogy olyan ajándékot adjunk a másiknak, ami hasznos és nem túl drága, persze  néha így is becsúszik egy-egy dekorációs elem vagy olyan tárgy, ami inkább a porfogó kellékek táborát erősíti. Ebben a cikkben kategorizált ajándékötleteket olvashattok, amik az utolsó pillanatokban is gyors megoldást nyújthatnak lányok számára.

A cuki lányoknak

Az unikornisőrület idén is tetőzött, éppen ezért, hogyha a legjobb barátnőd is vágyik egy ilyen mágikus lényre, ez az összeállítás mindenképpen tuti választás. Mindenkinek jól jön egy meleg kádfürdőzés a mínuszokban, így a bombcosmetics unikornisos fürdőbombája kitűnő a lazulós, hétvégi, lusta napokhoz. A márka kézzel készített, illőolajokban gazdag, leginkább cukrászati műalkotásokhoz hasonlító szépítkező termékeket gyártó magyar cég. A 2010 óta működő csapat töretlen népszerűségnek örvend és azt hiszem, ha vásároltok tőlük legalább egy terméket megtapasztalhatjátok ti is, hogy miért is annyira csodás  ez a márka. A webshopban most 2+1 akció van, ami azt jelenti ebben az esetben, hogy 2 termék vásárlásakor a 3. termék féláron lehet a tiétek. Ráadásul a márka decemberi újdonsága a karácsonyi élményképeslap, amelyben 1 darab pezsgő fürdőgolyó is lapul a kedves szavak mellett.  Ezek a kényeztető bombák, nem csak online elérhetőek, hanem a DM  és a Müller polcain is helyet kaptak és a Notino online webáruházában is. Szintén egy szuper fürdős ajándékötlet lehet, egy Douglas: Les Délices márkájú fürdősüti. Könyvimádó lányok figyelem! A H&M Home-ban ezt a szép rózsaszín könyvtámaszt is megtalálhatjátok körülbelül 2000 Ft-ért.

A könyvmolyoknak

A könyvekért rajongó lányoknak is hoztam 2 ajándékötletet. Szabályosan szerelmes vagyok Colleen Hoover minden egyes könyvébe! Már a Hopeless sorozatával  megmutatta, hogyan is kell az érzelmekkel játszani úgy, hogy közben az írásmód is csodálatosan megkomponált. Mindegy, hány jó könyvet olvastam azóta, semmi sem fogható azokhoz az intenzív érzésekhez, amelyeket a könyvei természetessége váltott ki belőlem.  A Confess és az It Ends With Us az írónő két legújabb szenzációja, érdemes őket is becsomagolva elrejteni a karácsonyfa alá egy díszes könyvjelzővel együtt.

A bohókás lányoknak

Csúnya karácsonyi pulcsi? Naná! Szerintem nem mondok valótlant, ha kijelentem, hogy mindenki vágyik egy ilyen darabra. Legyen az a pulcsi csillámos vagy világítós vagy esetleg zenélős, minél feltűnőbb annál jobb. A C&A-ban az F&F-ben mindenképp találkozhattok ilyen ünnepi darabokkal és ha már pulcsitok van, akkor néhány pár hóemberes vagy rénszarvasos zokni is igazán elfér a csomagok között.

Kényeztető pakk minden lánynak

Nem ismerek olyan lányt, aki ne szeretné az illatosítókat, a gyertyákat vagy bármilyen más kényeztető szépségterméket. Praktikus és hasznos ajándék lehet egy szép befőttesüvegbe helyezett relax csomag, amibe tehettek sok minikiszerelésű terméket, például: kézkrémet,tusfürdőt, ajakápolót vagy akár egy fátyolmaszkot a megfáradt napokra. Az üveget pedig díszíthetitek kedvetekre, köthettek rá  egy szép masnit vagy tűzhettek rá  egy üdvözlőkártyát és máris személyesebbé varázsoltátok az ajándékot.

 

Ezek lettek volna az én tippjeim. Kérlek írjátok meg ti is, hogy mit szoktatok a fa alá helyezni a Jézuska segítségével.

forrás: saját fotók

Hozzászólások