Agave KönyvekHírekKönyvek

Június elején érkezik Wesley Chu legújabb könyve!

A mai nap folyamán már három könyvről is olvashattatok a honlapon, hogy elérhető lesz júniusban, viszont mi viszont még folytatjuk a listát! Ugyanis június 5.-én fog megjelenni Wesley Chu Időrabló sorozatának második része, az Időostrom!

Wesley Chu legújabb regénye is kapható lesz a  89. Ünnepi Könyvhéten, így aki teheti, látogasson el június 7–11. között, a Vörösmarty térre, hogy jobbnál jobb könyveket szerezhessen be, hiszen a kiadó magyar és külföldi szerzők újdonságaival, több sorozat zárókötetével és felújított kiadással is készül a nagy eseményre!

Az író Tajvanban született, a szülei viszont még gyerekkorában Nebraskába emigráltak, majd később Chicagóba költöztek. Chu végül az Illinoisi Egyetemen szerzett diplomát, majd tíz éven keresztül dolgozott a bankszektorban. Az írás előtt azonban szerencsét próbált Hollywoodban, először kaszkadőrként, majd később színészként. Láthattuk őt többek között a Télbratyó című filmben és a Mind Games című sorozatban.

The Lives Of Tao című első regényét az Angry Robots kiadó nyitott pályázatára küldte be, ami nagy népszerűségre tett szert. A könyvhöz folytatásokat is írt, amik idővel John W. Campbell- és Alex-díjakat zsebelt be. Legújabb regénye – melyet az Agave Könyvek a tavalyi évben mutatott be – az Időrablóból hamarosan film készül, ugyanis a megfilmesítésének jogai szinte azonnal elkeltek. Várhatóan a rendezői székbe Michael Bay fog ülni. Mi már kíváncsian várjuk!

Wesley Chu – Időostrom (Időrabló 2.)

A ​jelen fogságában és a múlt kísérteteitől üldözve James Griffin-Mars kezébe veszi a jövő irányítását.

A Föld mérgező, gyéren lakott pusztaság. Így tökéletes menedék a hatóságok elől egy szökésben lévő egykori kronotrop számára.

James szövetségesei azok a tudósok, akiket a korábbi évszázadokból mentett ki. Elise Kim, aki hisz benne, hogy megmentheti a Földet, ha kap rá elég időt. Grace Priestly, az időutazás tiszteletreméltó feltalálója. Levin, James mestere és korábbi üldözője, aki mostanra maga is kegyvesztett lett. És az elfrethek, egy leigázott emberi törzs, akik elkeseredetten hisznek benne, hogy James és barátai meggyógyíthatják haldokló otthonukat.

De James ellenségei sem tétlenkednek. A kapzsi nagyvállalatok által irányított, tudatlanságba taszított Naprendszer teljes hadereje készenlétben áll, miközben rettegve várják James következő lépését. Kuo, a végsőkig elszánt és kegyetlen biztonsági főnök pedig lándzsára akarja tűzni James fejét, és szándéka elérésében semmi sem állíthatja meg.

Ide kattintva a kiadó honlapján lehetőségetek van beleolvasni a könyvbe, illetve most kedvezményesen elő is rendelhetitek!

http://www.ahmagazin.com/konyvek/christopher-moore-regenye-is-erkezik-a-konyvhetre/

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?