Könyvek

Jövő tavaszra csúszik A végzet iskolájának megjelenése!

Habár sokan várták már idénre Naomi Novik új könyvét, A Deadly Educations-t, a Gabo nemrég bejelentette, hogy csak jövő tavaszra tudják nekünk elhozni.

A kiadó pár napja a Facebook-oldalán tájékoztatta követőit, hogy az idénre tervezett Deadly Educations, magyarul A végzet iskolája című könyvük sajnos csak jövő tavasszal fog érkezni. Jó hír azonban, hogy megtartják az eredeti, gyönyörű fekete-arany borítót és a keménytáblát. A trilógiában ezúttal nem a szláv mitológia áll a középpontban, hanem egy varázslóiskola.

Annak ellenére, hogy a megjelenés csúszik, a fülszöveget már elérhetővé tette a kiadó.

Naomi Novik – A végzet iskolája

Lépj be egy varázslóiskolába, amilyennel még sohasem találkoztál!

Itt nincsenek tanárok, szünidő, a barátságok pusztán stratégiaiak, és a túlélési esélyek egyenlőtlenek.
Amint bekerültél, két módon juthatsz ki: levizsgázol, vagy meghalsz.
El Higgins különlegesen fel van vértezve az iskola számtalan veszélyével szemben. Nincsenek ugyan szövetségesei, de sötét mágiája hegyeket képes földdel egyenlővé tenni és milliók életét söpörheti el egy pillanat alatt – és persze az iskolában cserkésző rengeteg szörnnyel is könnyedén elbánik.
Csakhogy, ha szabadjára engedné hatalmát, a többi diákot is elpusztítaná, ezért El mindent megtesz, hogy ne kelljen használnia… De lehet, hogy egy idő után ez elkerülhetetlen lesz.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk erre a sorozatra, alig várjuk, hogy végre kézbe kaphassuk! Ti mit szóltok hozzá? Várjátok már? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások