FilmekMédia

Jön Pikachu, a detektív

A Warner Bros stúdió pár nappal ezelőtt egy olyan jövőre érkező film előzetesét mutatta be, amitől a Pokémon meséken felnőtt generáció újra a gyermekkorában találhatja magát. 2019 májusában ugyanis érkezik Pikachu, a detektív, és a trailer alapján egy igen ígéretes produkcióra számíthatunk.

A film Rob Letterman rendezésében készül el, egy azonos címet viselő videójáték alapján. Mindenki kedvenc sárga kis pokémonja detektívként tűnik fel a vásznon, akinek a nyomozótársa, Harry Goodman, egy autóbaleset után eltűnik. A férfi fia, Tim, a bukott pokémester, apja után kutatva jut el Ryme városába. Itt találkozik össze Pikachuval, akinek valamilyen fura oknál fogva minden egyes szavát megérti, és nem csak a szokásos “Pika pika”-t hallja tőle, mint az összes többi ember. Tim és Pikachu végül összefognak, hogy megtalálják Harryt, és kiderítsék mi is történt vele pontosan.

Eredeti nyelven Pikachu Ryan Reynolds hangján szólal meg, és az előzetes alapján ugyanolyan nagydumásnak tűnik, akárcsak a színész egy másik karaktere, Deadpool. Tim szerepében Justice Smitht láthatjuk, aki korábban a Jurassic World második részében is feltűnt. Az Odaát című sorozatban Claire Novakot megformáló színésznő, Kathryn Newton szintén szerepet kapott a filmben, mint Lucy Stevens.

A Pikachu, a detektív várhatóan egy igazi családbarát film lesz, ugyanis a korhatári besorolása mindössze csak 6-os lett. Remélhetőleg a Warner Bros nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is képes lesz majd elszórakoztatni. Az előzetes visszajelzései alapján erre megvan az esély, ugyanis a legtöbben – főleg  a jelenlegi huszas és harmincas korosztály, akik a pokémon meséken nőttek fel – igen pozitívan fogadták. A hírek szerint a hazai bemutató 2019. május 9-re várható.  Ti mit szóltok a filmhez? Megnézitek majd? 

Hozzászólások