Média

Jön a Boku no Hero Academia a Viasat6-ra

Az anime szerelmesei most örülhetnek, hiszen a Viasat 6 a Dragon Ball Super, a Yu-Gi-Oh vagy a Tsubasa kapitány mellett új japán rajzfilmet mutat be, mégpedig a népszerű Boku no Hero Academia-t.

Angolul My Hero Academia néven futott, magyarul pedig Hősakadémia lett a címe. A mangát Kōhei Horikoshi írta 2014-ben, majd 2016-ban a Bones stúdió vette meg és készítette el. Eddig három évad készült belőle a Japán közönségnek, de október 12-én jön a negyedik. A premier október 9-én 15:00-kor lesz és ha minden igaz, akkor hétköznaponként kerül adásba.

A történet egy olyan világba kalauzol minket, ahol az emberek különböző természetfeletti képességekkel születnek és az a vágyuk, hogy szuperhősök legyenek. Minden újszülöttnek a 4. életévükig elő kell jönnie a bennük rejlő erőnek, de a mi főhősünknek, Izuku Midoriya-nak ez nem sikerül. Később a szuperhős (All Might), akire felnéz megmenti az életét, majd magához fogadja tanítványként, hogy Izuku álma valóra válhasson. A kiképzést és a vizsgát is sikerrel zárja, innentől pedig folyamatos küzdelmek és harcok várnak rá.

Egy kis kedvcsináló angol előzetes:

A szinkronok is előkerültek, a főszereplőnk Midoriya Izuku hangja nem más, mint Ungvári Gergely lesz. All Might-ként pedig Sarádi Zsolt fog megszólalni. A magyar szöveget Móricz Dorina írta, a szinkronrendező Gulás Fanni volt és a szinkronstúdió pedig a Balog Mix stúdió volt.

Vajon a Viasat 6 további animék leszinkronizálását is tervezi a közeljövőben? Ti minek örülnétek a legjobban és még egy utolsó kérdés: fogjátok nézni a Hősakadémiát?

Hozzászólások